2777
2789
عنوان

خانومای باردار لطفا کمکم کنید

114 بازدید | 23 پست

یک ماه لکه بینی داشتم دوتا بی بی گذاشتم هاله انداخت ازمایش بتا دادم ۱۸۳ شد سونو معمولی رفتم چیزی معلوم نبود واژینالم رفتم هیچی  ازبارداری دیده نشد دکتر میگه احتمالا خارج از رحمه خیلی استرس دارم بارداری اولمه کسی تجربه داشته؟؟؟

و خدایی که به شدت کافیست...💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه درد نداری بزار هفته ی ۸به بعد بری

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

سلام عزیزم من دوستم فوق تخصص زنانه دیروز ازمایش بتا دادم عددش ۱۴۱ بود گفت اخر هفته باز تکرار کن بعد برو سونو تا بالای ۱۰۰۰نره هیچ سونویی نمیتونه چیزی نشون بده شما چند روز از پریودت گذشته ؟ 

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

اگه خارج از رحم باشه درد داری تو لوله های فالوپ

من همش یه دردای خفیف دارم شکل پریودی نیستا ولی گرفتگی دو طرف رحمم احساس میکنم یبار سمت چپ یبار سمت راست میگم نکنه دو قلوعه دو طرفمو داره سوراخ میکنه🤣🤣🤣

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

من همش یه دردای خفیف دارم شکل پریودی نیستا ولی گرفتگی دو طرف رحمم احساس میکنم یبار سمت چپ یبار سمت ر ...

دکترت رو عوض کن و دوباره دوهفته دیگه سونو بده انشاالله که نی نی داری

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

دکترت رو عوض کن و دوباره دوهفته دیگه سونو بده انشاالله که نی نی داری

من تازه دیروز موعدم بود دوستم گفت اخر هفته ازمایش و سونو بده چون بتات هنوز پایینه 

لکه بینیم هنوز قطع نشده خیلی میترسم تروخدا دعا کنید برام

دوست من لکه بینیش خیلی زیاد بود شهریور زایمانشه انشاالله 

سلام عزیزم من دوستم فوق تخصص زنانه دیروز ازمایش بتا دادم عددش ۱۴۱ بود گفت اخر هفته باز تکرار کن بعد ...

چهارده روز گذشته ولی یکماهه دقیق لکه بینی دارم😔

و خدایی که به شدت کافیست...💫
لکه بینیم هنوز قطع نشده خیلی میترسم تروخدا دعا کنید برام

انشاالله که به خیر میگذره و زودی میایی تاپیک میزنی که جوجه دار شدی نترس عزیزم

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن