2777
2789
عنوان

خیلی تنهام😭

186 بازدید | 10 پست

امروز عصر خواب بد دیدم زنگ زدم مامانم شاید بیاد پیشم بهتربشم.همه اون عوضیا خونش بودن .صدای خندشون میاومد حالم بدتر شده اینقد گریه کردم تموم تنم میلرزه

فقط مامان و بابام واسم موندن.کسی هست اندازه من تنها و زخم خورده باشه؟

کدوم عوضیا بگو چی شده

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تا دلت بخواد 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕

عزیزم درکت میکنم ولی سعی کن از این فکرا دور بشی اهنگ شاد گوش کن 

شنیدم تو اون دنیا همه اعضای بدن حرف میزنن امیدوارم دلم لال بمونه طاقت اشکای خدارو ندارم*آدم وقتی چیزی رو فهمیده دیگه نمیتونه ندونه؛ آدم میتونه نخواد، میتونه نره، میتونه ، میتونه سکوت کنه، میتونه بخوابه، میتونه خودشو حبس کنه؛ اما نمیتونه وقتی چیزی رو فهمیده دیگه نفهمه، مثل حس دوست نداشته شدن . کاربری دوازدهمه منه فقط به این دلیل که زبان سرخ سر سبز دهد بر باد 😁😁

[QUOTE=301871525]کدوم عوضیا؟[/QUیکی از خواهرام باعث شد با دو تا بچه تا مرز خودکشی برم،خیلی طولانیه که چه بلاهایی سرم اومد.بقیشون خوبن اما انگار یار کشی کرد و تا تونست درموردم بد گفت و کاری کرد تنها بشم.اما چیزی که همیشه اذیتم میکنه اینه که از خواهر خودم زخم خوردم. دیگه هیچ وقت حالم خوب نمیشه.ازش میترسم