2777
2789
عنوان

قشنگم میشه جواب بدی؟

234 بازدید | 23 پست

@جنةالماوی  میشه بازم با دلت مهربونت جوابمو بدی

کلا به شخصیتت علاقه مند شدم چه جواب بدی یا ندی برات دعا میکنم دلت شاد تنت سالم باشه 

سوالم اینه من امسال آزمون قبول میشم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ممنون از لطفت .کاش آزمون وکالت نبود و من میتونستم امیدوارت کنم ولی انشاله که خدا دلت رو شاد کنه

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
عزیزم ممنون از لطفت .کاش آزمون وکالت نبود و من میتونستم امیدوارت کنم ولی انشاله که خدا دلت رو شاد کن ...

باشه توکل بخدا 

باشه عزیزم شاید مصلحت تو این باشه راضیم به رضا خدا 

کلا زیاد یادتون میکنم حس خوب بهتون دارم تو این ایام برام دعا کنید راستش من واسه آخرتم این شغل رو میخواستم و نیتم این بود خدا آگاه تره شاید بدتر خودمو نابود کنم 

راستی شما اولین نفری هستی که بهش گفتم نیتمو 

قلبنا دوستون دارم 

باشه توکل بخدا  باشه عزیزم شاید مصلحت تو این باشه راضیم به رضا خدا  کلا زیاد یادتون میکن ...

عزیزم انشاله به خواسته دلت برسی منم امروز حتما براتون دعا میکنم که خدا بهترینها رو براتون رقم بزنه و همواره به اهداف بلندتون برسی عزیزم از لطف خدا نا امید نشو چون خودش گفته که از جایی که گمانش رو نمیکنی روزیت را میدهم .منم اگه قابل باشم حتما براتون دعا میکنم و برای مراد دلت ۱۴ تا صلوات میفرستم انشاله که هرچی به خیرته همون بشه .

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
عزیزم انشاله به خواسته دلت برسی منم امروز حتما براتون دعا میکنم که خدا بهترینها رو براتون رقم بزنه و ...

توکل بخدا ممنونم برای مهربونیتون منم براتون آیه الکرسی میخونم ان شاء الله شما هم حاجت روا باشین 

عزیزم انشاله به خواسته دلت برسی منم امروز حتما براتون دعا میکنم که خدا بهترینها رو براتون رقم بزنه و ...

سلام عزیزم خوبی 

مهربون خانم امتحان دادم وای اینقدر سخت بود گند زدم فک نکنم قبول بشم  یعنی مطمئنم 😂😂😂😂 

ولی اشکال نداره خیلی ناراحتش نیستم 

ببخشید بهت پیام میدم اخه تو نینی سایت فقط به شما احساس نزدیکی میکنم و به نظرم ادم خوبی هستی  

قفل کردم گفتم نکنه بقیه ازت سوال بپرسن اذیت بشی 

اینقدر آزمون سخت بود همه کرک پرم ریخت 😂😂😂😂😂

گلم نمیدونم چرا پیامهام ارسال نمیشه الهی قربون دل مهربونت بشم که انرژی مثبتت رو به منم انتقال دادی.عزیزم نگران امتحانت هم نباش اگه به صلاحت باشه خدا در عین ناباوری میبینی برات معجزه کنه.واگرم قبول نشدی بدون این برات خیلی بهتره،♥️♥️🥰🥰🥰

گلم نمیدونم چرا پیامهام ارسال نمیشه الهی قربون دل مهربونت بشم که انرژی مثبتت رو به منم انتقال دادی.ع ...

ممنون عزیزم خوشحال میشم اگه ازم انرژی مثبت بگیری 😍😍😘😘😘

آره خدا کریمه من به خدا اعتماد دارم هرچی که بشه کنارمه 

کلا خدا با همه بنده هاش مهربونه و همیشه تو هر شرایطی هواشونو داره ولی ماها یا کلا متوجه نمیشیم یا بعدش میفهمیم که چقد مواظبمون بوده ما متوجه نشدیم 

ممنون عزیزم خوشحال میشم اگه ازم انرژی مثبت بگیری  آره خدا کریمه من به خدا اعتماد دارم هرچی که ...

♥️♥️🥰🌹🌹💐

♥️♥️🥰🌹🌹💐

سلام عزیزم خوبی ببخشید من همش به شما پیام میدم 

شما استخاره میتونی بگیری برای من؟ 

یه کاری هست نمیدونیم زودتر انجامش بدیم یا نه فعلا صبر کنیم گفتم استخاره بگیریم بعد تصمیم بگیریم 

سلام عزیزم خوبی ببخشید من همش به شما پیام میدم  شما استخاره میتونی بگیری برای من؟  یه کا ...

سلام عزیزم .اتفاقا ازت انرژی مثبت میگیرم گلم برات استخاره گرفتم  سوره آل عمران آیه ۱۳۳ اومد

بسیار خوب است در انجام آن تعجیل کنید فقط در انجام آن حفظ موازین شرعی را رعایت کنید