2777
2789
عنوان

پایان خط و تمام شدن

157 بازدید | 6 پست

سلام دوستان خوبم هر کسی هرچی دوست داره و هر حرفی داره به عزیز دلی که اینجا نشسته و فردا روز جدایی اش از یک زندگی ۱۲ ساله است بزنید.

راهنمایی مشاوره دلداری دعا هرچی که لازمه راه این دوسته.

ایشون حالش خیلی بده به انرژی مثبت نیاز داره🌱

تنها کاری که من و دوست دیگه توانستیم انجام بدیم دلداری و دمنوش آرامش بخش و آمپول نوروبیون بوده ولی خیلی حالش بده و میگه از شدت استرس پاهام جان نداره.

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
عزیزم چرا پایان خط بگو تازه زندگیم داره شروع میشه اصن فک کن این دوازده سال وجود نداشته زندگیتو از نو ...

ممنون از حرف درستتان 

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از طلاق بدم میاد چیزی نمیگم

برای آرامش قلبش دعا کن.

من چند سال پیش حدودا سال ۸۸ خواستم بعد از ۶ سال از دانشگاه پیام نور انصراف بدم. مشکلات خیلی زیادی داشتم. فکر میکردم همه چیز تموم!!! شده... همون موقع یه قسمت از کتابی رو خوندم، به یه جمله جالب رسیدم:

وقتی فکر میکنی همه چیز تموم شده، تازه همه چیز داره شروع میشه.

تو این همه سال این جمله رو با تمام وجودم حس کردم.

الان ما فکر میکنیم که با مثلا این اتفاق دنیام تموم میشه در حالیکه اینطور نیست.... اتفاقات زیاد و مهمتری تو راهه

آقا هستم... اما چرا اینجام؟ آقا میخوام رُمان و ترانه بنویسم. باید اینجا به مکالمه ها و چت ها دقت کنم. خیلی خیلی واسم مهمه. پیج ترانه من تو اینستا: hamid.davit
من چند سال پیش حدودا سال ۸۸ خواستم بعد از ۶ سال از دانشگاه پیام نور انصراف بدم. مشکلات خیلی زیادی دا ...

ممنونم از راهنمایی قشنگتون 

برای دوستم دعا کنید