2777
2789
عنوان

فک کنم باید دینمو ادا کنم

477 بازدید | 5 پست

حداقل کاری که ازم برمیاد اینه این اتفاق رو یه جایی ثبت کنم 

خلاصه وار میگم

من سابقه سقط داشتم و برای بارداری خیلی استرس داشتم و شرایط روحی خوبی نداشتم یه سری قرص هم مصرف میکردم (بخاطر عمل کورتاژ) بدنمو بی حال میکردن و کلا شرایط روحی خوبی نداشتم، ناامید بودم

مراسم علی اصغر بود خواهرم گفت بریم گفتم نمیام به این چیزا اعتقاد ندارم دیگه علی اصغر رو الکی بزرگ نکنید (خدا منو ببخشه) دیگه بزور منو برد رفتیم ورزشگاه علی بیات (بروجرد) مراسم اونجا بود ولی من بخاطر مصرف قرصهای بعد از عمل بود یا هر چی  بیحال بودم رو زمین چمن دراز کشیدم   خواهرم رفت برم لباس نذری آورد و گفت نگهدار و نیت کن (حقیقتا هیچ حسی نداشتم به اون لباس نذریا) ولی پیش خودم نگهداشتم و هنوزم دارمش تو کمد پسرمه (البته لباس نه، از همون روپوشا هست که سبزه با سربند)

خلاصه بعد از یک ماه یا شایدم سه ماه (متاسفانه خوب یادم نمونده) باردار شدم ولی به کسی نگفتم، زیر 8 هفته بودم رفتم خونه مادرم ، برادرم اونجا بود ، گفت فلانی خواب دیدم بارداری ، حضرت علی (یا علی اصغر) گفته فلانی بارداره و بچش پسره اسمشو بذاره علی   منم خودمو زدم یه راه دیگه و نگفتم باردارم ( گفتم یه خوابه دیگه)

الان بقیشو میگم، لطفا کسی پست نذاره چون میخوام قفلش کنم

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

تاریخها همه تقریبی هست چون دقیق یادم نیستن

8 هفته شد رفتم سنو ببینم قلبش تشکیل شده یا نه ،که گفت دو قلو هست (ما هم تو خانواده خودم و شوهرم دوقلو داریم و همینطور توی فامیل)

گفت یکیش قلب داره و بزرگتره ولی یکیش کوچیکتره و فعلا تشکیل نشده

9 هفته شد افتادم خونریزی (شاید ساعت 10 شب بود) با گریه فراوان خودمون رو رسونیدم بیمارستان گفت کاری از ما برنماید سن بارداریت پایینه برو خونه، تا صبح نتونستیم راحت بخوابیم شب بدی بود

فرداش اول صبح رفتم پیش پزشکم برام سونو اورژانسی نوشت، دیدم اون یکی که کوچیک بود داشته از بین میرفته ولی اون یکی قلب داره

دیگه گفته استراحت مطلق داشته باش

الان بقیشو میگم

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

استراحت کردم تا یک ماه دیدم خداروشکر اون یکی جذب شده

دکتر گفت چون پیش هم نبودن و یکیش بالا بوده یکیش پایین اون نتونسته بهش آسیب بزنه و خودش جذب شده

الان که فکر میکنم اون خواب گفت اسمشو بذار علی، یعنی یدونه بچه است  در حالی که من 2 قلو باردار بودم

کلا 9 ماه رو استراحت مطلق بودم از بس چشممون ترسیده بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی بارداری تیروئید هم گرفتم که زود تشخیص داده شد و فقط 20 یا 21 روز دارو مصرف کردم و خداروشکر برطرف شد

و 2 یا 3 بارم باز ازم آزمایش گرفتن که ببینن دارم یا نه که گفتن همون اول مهار شده و تموم شده

بعد زایمان هم از پسرم آزمایش گرفتن که ببینن بهش منتقل شده یا نه که خداروشکر مشکلی نداشت

این پستم برای مادرهایی که ممکنه تیروئید گرفته باشن خوبه  

هفته 28 کیسه آبم کم شد  

آمپول ریه زدن که اگه زایمان زودرس گرفتم بچه مشکل پیدا نکنه

که انقد سرم زدم و آب مصرف کردم مشکلی پیش نیومد خداروشکر

تمام  

قفل نمیشه   شاید سایت مشکل داره ،کسی توی این تاپیک لطفا پستی نذاره چون قصد قفل کردن دارم

@نی_نی_یار_پنج  لطفا این تاپیکم رو قفل کن خودم نمیتونم