2777
2789
عنوان

دلم براش تنگ شده،هیققق🥲💔!

132 بازدید | 14 پست

سلام قشنگا من چندروز پیش باهمسرم بحثم شد وخیلی بد منو ناراحت کرد حس کردم قلبم تیکه تیکه شد...!

الان خیلی دلم براش تنگ شده تاحالا سه روز باهم قهر نبودیم ،چجور باهاش دوست شم؟

خودشم ادمی نیست که بیاد دوست شه🚶🏼‍♀️

الانم رفت بیرون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انجام بده از هیچ کاری نکردن مطمعن باش خیلی بهتره عزیزم 

امشب خونه ی مادرشوهرم شام دعوتیم

شوهرم خیلی مهربونه ولی وقتی قهریم مثل سنگ میشه نه حرفی نه نگاهی

همین که دوستمون گفت 

بعد خودتم باد بزن بگو وااای چه گرررمه 

بعد چشماتم عشوه ای کن ببر پس کله ت 

موهاتو با دست عقب جلو کن 

دیگه رد خور نداره 🧐🏋‍♀️🤣😂😂😂

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

همین که دوستمون گفت  بعد خودتم باد بزن بگو وااای چه گرررمه  بعد چشماتم عشوه ای کن ببر پس ...

خیلی خوبی😂😂😂😂

اخه قهر بودنی نه سرمیز غذا میاد نه نگاهم میکنه 

حالا خوبه مقصرم خودشه انقدر حق به جانبه🤦🏻‍♀️

خیلی خوبی😂😂😂😂 اخه قهر بودنی نه سرمیز غذا میاد نه نگاهم میکنه  حالا خوبه مقصرم خودشه انقدر ...

همین کارایی که گفتم بکن 

یه دمپایی بپوش 

پاتو بنداز روی پات به سرعت 

دمپایی ول شه توی هوا 

کلا یه کاری کن بخنده تموم شه 😫🧐🏋‍♀️🤣🤣🤣

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

😂😂😂😂مرسی که حالمو خوب کردی

جارو نپتون هم بکش یادت نره 

قشنگ خودت واردی دیگه گفتن نداره 🖐🧐💇‍♀️🏋‍♀️🤣🤣🤣🤣

قربونت موفق باشی عملیات غیر ممکنه 😫😂