2777
2789
عنوان

خانوما بنظرتون اگه تا آخر عمر مجرد بمونیم چی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هی دوستام میگن تو اصلا بفکر نیسی بخدا با ای روزا با کسی هم بخوای دوس بشی خطرناکه یکی به بهانه ازدواج ...

درست میشه من الان خودم میگم کاش تا آخر عمر مجرد بودم اما این شوهرم نبود اصن هم سطح نیستیم 

😊😊
همین جا تاپیک زد دوستان کمکم کردن پسره بهم گفت باید بیایی خونم تا ازدواج کنیم منم بلاکش کردم آدم میت ...

به هر کسی اعتماد نکن 

ازدواج زمانی خوبه که طرفت مثل خودت خوب باش 

اطرافیان خیلی حرف بارم میکنن

اره خب عقدم بکنی میگن شغل شوهرت رو نمیپسندن

بعد میگن زودتر عروسی کن

بری خونه خودت میگن بچه نمیاری داره دیر میشه والا

اولیو بیاری میگن خب ایشالا از شیر گرفتیش براش فکر همبازی باش

این زندگی در انتظار کسیه که ایندشو بر اساس حرف مردم میسازه

INTP  
درست میشه من الان خودم میگم کاش تا آخر عمر مجرد بودم اما این شوهرم نبود اصن هم سطح نیستیم 

میفهمم سخته الان بیشتر پسرا بیکارن نه خونه نه ماشین مادرم میگه اینجوری سقفی بالا سرته حقوقم ک داری دانشجو معلمم ولی خب تنهایی آزارم میده وقتی کسایی میبینم دوتایی عاشقانه کنار هم قدم میزنن

میفهمم سخته الان بیشتر پسرا بیکارن نه خونه نه ماشین مادرم میگه اینجوری سقفی بالا سرته حقوقم ک داری د ...

انسان همیشه بهترین ها رو میخواد ...همسر من هم خونه داره هم ماشین هم طلای پس انداز هم پول پس انداز ولی چه فایده همه ش به نام مادر و خواهرش 🫠🫠

😊😊
اره خب عقدم بکنی میگن شغل شوهرت رو نمیپسندن بعد میگن زودتر عروسی کن بری خونه خودت میگن بچه نمیاری ...

اصلا نباید به حرف مردم اهمیت داد 

به منم میگن داره ۴۰ سالت میشه شوهر کن میگم تا فرد مناسب پیدا نکنم شوهر نمیکنم