سلام دوستان من ۳روز پیش موعدم بود ازمایش دادم مثبت بودم امروز لکه بینی داشتم یعنی روز ۳۵ هستم یا همون ۵ هفته احتمال داره لکه لانه گزینی باشه یا لکه خطری چیزی باشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دقیق نمی دونم چند روز تاخیر داستم چون سیکل هام یه بار ۳۱ بود یه با ۲۸ روز... ولی در کل روز ۳۲ آزمایش ...
پس فعلا شیاف رو بذار و استراحت کن،اگه خدا بخاد برات میمونه.امروز روز علی اصغره,درسته شش ماهه بوده ولی ازش بخای پیش خدا برات واسطه میشه.نذر کن بچت بمونه سال بعد شیرببری مراسم.
سلام جانم .ولله فقط همون دیروز بود.به سلامتی شما هم حامله ای.؟. دارو مصرف میکنی . شیاف...
اره چه بارداری که همش استرسه،لک تو یدونه بود؟ شیاف گذاشتی قطع شد؟شیاف داشتم تموم شد دوسه روز پیش دکتروگفتم گفت لک نداری نمیخاد دوباره بخری که دیشب لک دیدم،باز امروز گفت دوباره بخر روزی یکی بذار،