2777
2789
عنوان

بی بی چک

227 بازدید | 25 پست

خانوما کسی هست من ۳ روز تاخیر در پریودی بی بی چک زدم سینه هام سنگین شده بود مثب شد رفتم آزمایش دادم عدد بتا ۳۶۸ بود بعدش رفتم دکتر گفتش چون عدد بتا کمه یکبار هم سابقه ی سقط داشتی برات شیاف پروژسترون مینویسم شبی یک عدد استفاده کن الان دو روز میشه استفاده میکنم باز بی بی چک میزنم میبینم مدام خط بی بی چک داره کمرنگ تر میشه و درد سینه هام کلا از بین رفته انگاری سینه هام برگشته ب حالت قبل سنگین نیست دیگه امروز هم جمعه است آزمایشگاه ها کلا بسته است 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره بنظرتون چیکار کنم الان حالم گرفته شده 

عیب نداره اگر باردار باشی که احتمال زیاد هستی طبیعیه حتی حین بارداری یه وقتایی سینه ها دردناکه و سفته یه وقتایی نرم و عادی 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
اول صبح بی بی چک زدی؟

سری اول ن چون سینه هام سنگین بود شک کردم و ۳ روز پریود نشده بودم بعد از ظهر زدم سریع بعد از ۳ دقیقه دو خط ظاهر شد الان از وقتی شیاف میزنم زدم دیدم سینه هام گلا شده سبک شک کردم بی بی بعد از ظهر زدم دیدم خط کمرنگ افتاده بعد دوباره زدم دیدم باز مدام داره کمرنگ تر میشه 

همیشه با اولین ادرار صبح بی بی چک بزن ، بعد یه مدتی بعد که باردارم هستی بی بی چک حتی ممکنه هاله نندازه نمیدونم چرا ولی طبیعیه 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
سری اول ن چون سینه هام سنگین بود شک کردم و ۳ روز پریود نشده بودم بعد از ظهر زدم سریع بعد از ۳ دقیقه ...

عزیزم هیچ عیب نداره چون هر سری ادرارت رقیق تر شده ، باور کن بارداری و اینا طبیعیه ، بعد اون شیافم موثره توی این اتفاق .تبریک میگم بهت

همیشه با اولین ادرار صبح بی بی چک بزن ، بعد یه مدتی بعد که باردارم هستی بی بی چک حتی ممکنه هاله نندا ...

هآله دومی داره مدام کمرنگ تر میشه سینه هام نوکش و خودش صبح سفت و توپی بود الان شده نرررم و بدون ذره ای درد دمای بدنم هم مدام داره میره بالا

عزیزم هیچ عیب نداره چون هر سری ادرارت رقیق تر شده ، باور کن بارداری و اینا طبیعیه ، بعد اون شیافم مو ...

یعنی نگران نشم ؟ دعا کن برام دلت پاکه فردا نوبت آزمایش دارم برا تکرار عدد بتا اولین بتا ۳۶۸ بود 

یعنی نگران نشم ؟ دعا کن برام دلت پاکه فردا نوبت آزمایش دارم برا تکرار عدد بتا اولین بتا ۳۶۸ بود  ...

بتای روز اولت ک خوبه چون خیلی پایین و خیلی بالا نرمال نیس،براتو نرماله،منم مثل تو باردارم بعضی وقتا علائمم می‌ره نگران میشم فردا سونو قلب دارم 

بتای روز اولت ک خوبه چون خیلی پایین و خیلی بالا نرمال نیس،براتو نرماله،منم مثل تو باردارم بعضی وقتا ...

یعنی ب بی بی چک اهمیتی ندم ? آخه بی بی چک مدام سن بارداری بره بالاتره خوب خط دومش بهتر نشون میده برا من داره برعکس میشه 🥲