2777
2789

سلام.🌹

شنیدید میگن سریال های تاریخی کره ای، تاریخ واقعی کره رو تغییر میدند؟❓

حالا این که چه جوری این کار رو میکنند، در لینک زیر توضیح داده شده و یانگوم جواهری در قصر رو هم مثال زده و توضیح داده.✅🇰🇷

یک خلاصه اش بگم: اون شخصیت تاریخی کره ای واقعیه. ولی داستان هایی که تو سریال نشون میده براش که این اتفاقات براش افتاد و این افراد اذیتش کردند و... رو از خودشون درمیارند. مثلا یانگوم در تاریخ کره، ازش به عنوان اولین پزشک زن دربار یاد شده. ولی در تاریخ کره اصلا نیومده که یانگوم قبلا آشپز بوده باشه. هیچ خبری هم از بانو چویی و... در تاریخ کره نیست.✅🇰🇷

شما هم اگه موارد مشابهی سراغ دارید، که تاریخ واقعی کره، در سریال های تاریخی کره ای تغییر داده شده، بنویسید.✏️

https://tarikhema.org/vijhe/63998/%db%8c%d8%a7%d9%86%da%af%d9%88%d9%85-%d8%af%d8%b1-%d9%82%d8%b1%d9%86-%d8%b4%d8%a7%d9%86%d8%b2%d8%af%d9%87%d9%85%d8%8c%db%8c%da%a9-%d8%a2%d8%b4%d9%be%d8%b2-%d9%85%d8%b4%d9%87%d9%88%d8%b1-%db%8c/

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

هیچکدوم از سریالای تاریخی از روی واقعیت نیستن

من آمریکایی یا انگلیسی هم دیدم اینجوری بوده

چون واقعیت کسل کنندست برا جذابیت خیلی چیزاشو تغییر میدن 

تمام کسانی که سرشون روی گردن خودشون هست رو دوست میدارم  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من یه جا خوندم که یانگوم اول به عنوان آشپز وارد دربار میشه ولی بعد که موندگار شد شروع میکنه به پزشکی

ولی آشپز بودنش انقد داستان نداشته، یه مدت کوتاهی به عنوان آشپز اونجا کار میکرده

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
هیچکدوم از سریالای تاریخی از روی واقعیت نیستن من آمریکایی یا انگلیسی هم دیدم اینجوری بوده چون واقع ...

ولی دیگه ادم انتظار نداره تاریخ رو تا این حد تغییر بدند. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

خوب عزیزم این واضح که کاملا منطبق با تاریخ نیست

هم برای جذابیت فیلم

هم اینکه خوب ندارم واسناد دقیق ندارن و...

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

با اجازتون مختار نامه خودمونم دقیق از روی تاریخ نیست😉

کدوم موارد؟میشه مثال بزنید؟؟

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

انتخاب نمشه ک باز کنم 

اره. نمیدونم چرا این جوریه؟ 

میتونید لینک رو کپی کنید و تو گوگل بزنید. 

من یه جا خوندم که یانگوم اول به عنوان آشپز وارد دربار میشه ولی بعد که موندگار شد شروع میکنه به پزشکی ...

من تو چندتا سایت خوندم که یانگوم اصلا هیچ وقت آشپز نبوده. 

ولی دیگه ادم انتظار نداره تاریخ رو تا این حد تغییر بدند. 

این سریالارو بیشتر به عنوان کاستوم و لذت از لباسا و فرهنگ قدیم باید دید 

نه جنبه ی تاریخیش برا خوندن تاریخ باید مقاله و کتاب معتبر خوند 

تمام کسانی که سرشون روی گردن خودشون هست رو دوست میدارم  
با اجازتون مختار نامه خودمونم دقیق از روی تاریخ نیست😉

امکانش هست تو مختارنامه هم یک مقدار تغییرات داده باشند برای جذابتر شدن سریال.

ولی فکر نمیکنم به اندازه سریال های کره ای تغییر داده باشند. 

مختارنامه خیلی از چیزهاش درسته و واقعا در تاریخ اومده. 

ولی چیزهایی از سریال های تاریخی کره ای شنیدم که نشون میده کره ای ها خیلی بیشتر تغییر میدند. 

من تو چندتا سایت خوندم که یانگوم اصلا هیچ وقت آشپز نبوده. 

من تو یکی از سایتای خارجی اینو خوندم

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊