2777
2789
عنوان

مدتیه تا مطمئن نشم غذا نمیخورم🙄

748 بازدید | 56 پست

من مدتیه اینطوری شدم نمیتونم از کسی که زیاد مرتب نیست چیزی بگیرم و بخورم 

حتی میرم خونه همون فرد برای اینکه ناراحت نشه یکی دو قاشق میخورم بعد به بهونه اینکه حالم بده نمیخورم

حالا نپرین زندایم به شدت نامنظم مثلا مرغ برای پیتزا یا الویه ریش ریش کنه یه گاز میزنه دوباره ریش ریش میکنه حتی قسمتی که گاز زده !

تازه اومدن بعد به مادربزرگم گفتم خودت سیخ کوبیده رو بگیر 

د ناخوناش بلند و زیرشون معذرت میخوام کثیف بود و دستشم نشسته بود

مادربزرگم قبلش دستشو تمیز شست و دستکش پوشید

همش میگم نکنه دست زده باشه 

دست خودم نیست و به خاطر بعضی از رفتا و اخلاقام که اینطورین دارو مصرف میکنم که کمتر بشه 

کسی مثل من هستتتت؟شما چکار میکنید

اسمم مِیساس😎 لک و لرم😎۱۸ سالمه بچه هم خودتونید😒😂،دلبرررر بی تو هرگز وا تو هم خوهرون شلیطت نمیلن😐،خدایااا نه پیل دی وم نه هه شانسی حداقل بوسی بی وم سیقه سرت بام

وسواسع

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا یه جایی طبیعیه 

ولی بیشتر شه وسواسی میشی 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
وسواسع

آره خب دیگه دو روز خونه ی همین داییم بودم خانمش رعایت نمیکرد

به زور منم برده بودن هی میگفتم دوست دارم برگردم خونه ی خودمون نمیبردنم یعنی مردم و زنده شدم هیچی نمیخوام الکی میگفتم معدم درد میکنه

اسمم مِیساس😎 لک و لرم😎۱۸ سالمه بچه هم خودتونید😒😂،دلبرررر بی تو هرگز وا تو هم خوهرون شلیطت نمیلن😐،خدایااا نه پیل دی وم نه هه شانسی حداقل بوسی بی وم سیقه سرت بام

والا این ک گاز میزنه یا ناخوناش بلند و کثیفه ربطی ب وسواسی نداره حق داری و اون زیادی شلختش

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی