2777
2789
عنوان

شما بودی چیکار میکردی؟

144 بازدید | 18 پست

من مغازه پوشاک دارم

خودم تولید میکنیم

مشتری برام پارچه بیاره میدم ب خیاطم ک بدوزه براش

الان ی مشتری پارچه داده، موقع تحویل دیده پایینش رد دوخت هست،خیاطم میگه پارچش زدگی داشته پاره بوده دوختمش

این خانم هم میگه پارچمو خراب کردید، مال خودمو میبرم ی سالم هم بهم بدید

وقتی پارچه خودش مشکل داشته من باید خسارت بدم؟

بهش میگم برو از پارچه فروشی ک‌ خریدی خسارت بگیر میگه هدیه بوده

بنظرتون باید چیکار کنم

عشق از همانجايى شروع شد كه حالمان به هيچ چيز خوش نشد الا دوست داشتنش...  🧡💛 پسرم منو بابایی عاشقتیم 😍 خیلی خوشحالم که خدا لایق دونسته و تو رو به ما داده. خدایا شکرت بابت هدیه قشنگی که به ما دادی 🙏🏻😍❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه قبل از تحویل گرفت پارچه اشون رو‌ ببنید که دیگه این اتفاق ها نیافته

نگاه نکرده بودم

الان باید چیکار کنم 

پارچه اش پنج متر بوده، دوبار از هیاط پرسیدم میگه پارچش مشکل داشته 

خودش میگه ن پارچم سالم بوده

عشق از همانجايى شروع شد كه حالمان به هيچ چيز خوش نشد الا دوست داشتنش...  🧡💛 پسرم منو بابایی عاشقتیم 😍 خیلی خوشحالم که خدا لایق دونسته و تو رو به ما داده. خدایا شکرت بابت هدیه قشنگی که به ما دادی 🙏🏻😍❤️
چه پررو😐

منم میگم خیلی غیر منطقیه 

ولی همسرم میگه میتد جلو مغازه ابروریزی میکنه بده بهش بره

واقعا دلم راضی نیست چیز زور بدم ب کسی، اعصابم خورد شده

هیچی  بگو خواستی همون موقع چشمای کورتو باز کنی یا پولشو میدی یا لباست همین جا میمونه

بهش گفتم کاری از دست من برات برنمیاد گفت شنبه با نیرو انتظامی میام مغازه

زنگ میزنه داد و بیداد میکنه همش

نگاه نکرده بودم الان باید چیکار کنم  پارچه اش پنج متر بوده، دوبار از هیاط پرسیدم میگه پارچش م ...

خودش اشتباه کرده ، آدم پارچه هدیه رو انقد وارسی نمیکنه که بفهمه کجا زدگی داشته نداشته 

🎗هیچ گلی نمیتونه خودشو بو کنه ، هیچ کتابی ام نمیتونه خودشو بخونه و خب توام مشکلت همینه که نمیتونی خودتو ببینی ؛ که چقدر کاملی♥️💫
بهش گفتم کاری از دست من برات برنمیاد گفت شنبه با نیرو انتظامی میام مغازه زنگ میزنه داد و بیداد میکن ...

بگو با نیروی  انتظامی بیا برو با هر کسی دلت میخواد بیا من پول مفت به تو نمیدم خیاط میگه پارچه زدگی داشته منم حرفشو قبول دارم

بهش گفتم کاری از دست من برات برنمیاد گفت شنبه با نیرو انتظامی میام مغازه زنگ میزنه داد و بیداد میکن ...

😐😐😐😐چ بی آبرو

🎗هیچ گلی نمیتونه خودشو بو کنه ، هیچ کتابی ام نمیتونه خودشو بخونه و خب توام مشکلت همینه که نمیتونی خودتو ببینی ؛ که چقدر کاملی♥️💫
منم میگم خیلی غیر منطقیه  ولی همسرم میگه میتد جلو مغازه ابروریزی میکنه بده بهش بره واقعا د ...

میشه بگید هزینه دوخت چقدر شده؟ بهش نصف هزینه دوختو نهایت برگردونید ، چیزی بدید دیگه چیه

خودش اشتباه کرده ، آدم پارچه هدیه رو انقد وارسی نمیکنه که بفهمه کجا زدگی داشته نداشته 

منم بهش میگم قبول نمیکنه

میگه بهم میگفتی ، شاید من نمیخواستم اصلا بدوزمش برا پارچه پاره هزینه کنم 

منم بعدا فهمیدم نه قبل دوخت

بگو با نیروی  انتظامی بیا برو با هر کسی دلت میخواد بیا من پول مفت به تو نمیدم خیاط میگه پارچه ز ...

من جواز کسب ندارم مشکلی پیش نمیاد؟

میشه بگید هزینه دوخت چقدر شده؟ بهش نصف هزینه دوختو نهایت برگردونید ، چیزی بدید دیگه چیه

هزینه دوختش 170 بوده اصلا سودی نداره برام

بعید میدونم مشکل فقط هزینه دوخت باشه