2777
2789
عنوان

دلم براش تنگ شده😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تحمل کن من خودم تو مجردی بعد 6سال قید یک نفرو زدم خودم رابطمون رو تموم کردم فقط چون آدم نبود ب ...

من بدی هاشو میدونستم ولی بازم باهاش بودم

لاشی بود چند بار مچشو گرفتم ولی انقدر بخشیدمش که ازم زدا شد اخر خودش کات کرد🙂

من بدی هاشو میدونستم ولی بازم باهاش بودم لاشی بود چند بار مچشو گرفتم ولی انقدر بخشیدمش که ازم زدا ش ...

عه خیلیم هنر نکردی که بخشیدی چون منم عین تو 6سال ساده بازی در آوردم بالاتر از10 بار مچش گرفتم بهمم تهمت میزد سوظن داشت وخیلی چیزای دیگه ریدم بهش کات کردم حیف اعصابت نیست خواهر برین بهش خطت عوض کن

زبون مادرشوهرتونم🌵😂میخوام همیشه یاد وخاطرات مادرشوهراتون تو ذهن وقلبتون باقی بمونه😛😜😂دوتا آرزو دارم ان شاء الله بهش برسم😌💪(عشق دلسوز من ازخدا میخوام بهترینا سر راهت قرار گیرد تا زندگی سرشار از ارامش و محبت رو داشته باشیم)=تقدیم به همسر عزیزم❤️💋
خیلی وقته گذشته از رفتنش ولی وقتی بیرون میبینمش تا چند روز حالم بده😭 همش خاطره ها یادم میاد

خاطراتتو بنویس و سعی کن فراموش کنی

چیزی که یادت میندازه اون ادمو دور کن از خودت کادو چت عکس و...

رو اهدافت تمرکز کن و خودتو با کار سرگرم کن تا کمتر بری تو فکرش

اولش خوب بودیم،اخراش همچی خراب شد الانم که از همجا بلاک🙂💔

.

عزیزم اولش بخاطر هیجانات فرصت نمیشه خوب طرف مقابل رو آنالیز کنیم... 

زمان که میگذره یه کوچولو هیجانات میاد پایین تر و تازه متوجه رفتارهای طرف مقابل میشم . 

عه خیلیم هنر نکردی که بخشیدی چون منم عین تو 6سال ساده بازی در آوردم بالاتر از10 بار مچش گرفتم بهمم ت ...

اون دیگه کاری بمن نداره

تو خیابونم منو میبینه حتی نگاهم نمیکنه انگار هیچوقت نمیشناخته

الانم رل داره

منه خاکبرسر نمیتونم فراموش کنم😭😭

[QUOTE=301782834]۱۷[/QUOسر پافشاری به این عشق تو چشم همه بی آبرو شدم، هیچوقت این اشتباه رو نکن، چند روز اذیت میشی فراموش میکنی، تو رو خدا اشتباه منو نکن، پاشو از این خالو هوا در بیا، بگو ب درک ک رفت، تو تازه اول راهی، خیلی موقعیت ها تو زندگیت میاد، یکار نکن آینده تو چشم هیشکی نتونی نگاه کنی از خجالت مخصوصاً شوهرت

هر چه در فهم تو آید، آن بود مفهوم تـــو
اون دیگه کاری بمن نداره تو خیابونم منو میبینه حتی نگاهم نمیکنه انگار هیچوقت نمیشناخته الانم رل دار ...

برو دیوونه خلی شاید ولش کن گو بوده

زبون مادرشوهرتونم🌵😂میخوام همیشه یاد وخاطرات مادرشوهراتون تو ذهن وقلبتون باقی بمونه😛😜😂دوتا آرزو دارم ان شاء الله بهش برسم😌💪(عشق دلسوز من ازخدا میخوام بهترینا سر راهت قرار گیرد تا زندگی سرشار از ارامش و محبت رو داشته باشیم)=تقدیم به همسر عزیزم❤️💋
همچی پاک شده دیشب بعد مدتا پروفشو چک کردم عکسشو عوض کرده بود :))

اگه خیلی اذیت میشی میتونی با یه مشاور خوب شرایطتو در میون بزاری تا بهتر راهنمایت کنه

ولی درکل یسری وقتا بری تو فکرش و دلتنگ بشی عادیه ولی نه خیلی زیاد و البته کنترل شده باشه