الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من بدی هاشو میدونستم ولی بازم باهاش بودم لاشی بود چند بار مچشو گرفتم ولی انقدر بخشیدمش که ازم زدا ش ...
عه خیلیم هنر نکردی که بخشیدی چون منم عین تو 6سال ساده بازی در آوردم بالاتر از10 بار مچش گرفتم بهمم تهمت میزد سوظن داشت وخیلی چیزای دیگه ریدم بهش کات کردم حیف اعصابت نیست خواهر برین بهش خطت عوض کن
زبون مادرشوهرتونم🌵😂میخوام همیشه یاد وخاطرات مادرشوهراتون تو ذهن وقلبتون باقی بمونه😛😜😂دوتا آرزو دارم ان شاء الله بهش برسم😌💪(عشق دلسوز من ازخدا میخوام بهترینا سر راهت قرار گیرد تا زندگی سرشار از ارامش و محبت رو داشته باشیم)=تقدیم به همسر عزیزم❤️💋
[QUOTE=301782834]۱۷[/QUOسر پافشاری به این عشق تو چشم همه بی آبرو شدم، هیچوقت این اشتباه رو نکن، چند روز اذیت میشی فراموش میکنی، تو رو خدا اشتباه منو نکن، پاشو از این خالو هوا در بیا، بگو ب درک ک رفت، تو تازه اول راهی، خیلی موقعیت ها تو زندگیت میاد، یکار نکن آینده تو چشم هیشکی نتونی نگاه کنی از خجالت مخصوصاً شوهرت
اون دیگه کاری بمن نداره تو خیابونم منو میبینه حتی نگاهم نمیکنه انگار هیچوقت نمیشناخته الانم رل دار ...
برو دیوونه خلی شاید ولش کن گو بوده
زبون مادرشوهرتونم🌵😂میخوام همیشه یاد وخاطرات مادرشوهراتون تو ذهن وقلبتون باقی بمونه😛😜😂دوتا آرزو دارم ان شاء الله بهش برسم😌💪(عشق دلسوز من ازخدا میخوام بهترینا سر راهت قرار گیرد تا زندگی سرشار از ارامش و محبت رو داشته باشیم)=تقدیم به همسر عزیزم❤️💋