2777
2789

چه اعمالی برای شب تا سحر شب جمعه و محرم هست که بتونم انجام بدم؟ 

زیارت عاشورا خوندم و ثوابش رو با تمام رفتگان شریک شدم 

فاتحه فرستادم  

نماز شب هم دو رکعت شفع می‌خونم

کار دیگه چی‌کار می‌تونم انجام بدم؟ ممنون می‌شم بهم بگید ❤️

می‌تونم راجع به آریتمی قلبی و پرولاپس، نارسایی دریچه‌های قلب و ایسکمی طبق تجاربی که در طول بیماری داشتم، کمکتون کنم❤️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دعا کن قبول باشه اسمم زیبا دعا کنم با مصیب اشتی کنم

آمین

حتما 

می‌تونم راجع به آریتمی قلبی و پرولاپس، نارسایی دریچه‌های قلب و ایسکمی طبق تجاربی که در طول بیماری داشتم، کمکتون کنم❤️ 

دو رکعت شفعو که خوندی یک رکعت وتر رو هم حتما بخون حتی اگه شفعو نخوندی وترو بخون اصل نماز شب وتره منم ...

وتر خیلی طولانیه... 

محتاجیم به دعا

فکر میکنی ولی اصلش وتره گل قشنگم  اگه وترو تاحالا نخوندی بخون روون میشه رو زبونت

چرا قبلا خوندم... ی مدت هرشب می‌خوندم کامل :)