2777
2789
عنوان

لک بینی مداوم

1120 بازدید | 22 پست

خانما من موعدم ۱۸تیر بود من ۱۴تیر لک دیدم و تا الان لک دارم و پریود نشدم سونو انجام دادم کیستم ندارم ازمایش بتا هم منفی بود هفته پیش.کسی تجربه اینجوزی داره واقعا اعصاب نمونده برام نه پری میشم ن لک قط میشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخورم گرمیجات.عجیبه برام این حالا ازمایشمم منفی بود

اگ مطمئنی منفیه غیرازگرمی جات

تخم شوید با تخم جعفری و هویج و چای عروس اگ بتونی بگیری دم کنی همه رو باهم ی لیوان با ی عالم نبات بخوری همون روز باز میشه کامل تاسه روز خونریزی کامل بعدم تموم میشه زود

اگ مطمئنی منفیه غیرازگرمی جات تخم شوید با تخم جعفری و هویج و چای عروس اگ بتونی بگیری دم کنی همه رو ...

ممکنه ازمایش نشون نده؟بعد من تنبلی دارم این ماه دکتر دارو داده بهم که از روز سه پریودم بخورم اگ پریود شدم باید بخورم؟

ممکنه ازمایش نشون نده؟بعد من تنبلی دارم این ماه دکتر دارو داده بهم که از روز سه پریودم بخورم اگ پریو ...

اره دیگ اگ شدی ک بخور

نمدونم شاید 

من خودم تنبلی داشتم هرماه هزارتاتوهم میزدم

میگفتم شایدشده نشون نمیده شاید بایدبیشتر صبرکنم

ولی این دفعه های اخر ب محض اینکه لک اول پریودی رو میدیدم همینو دم میکردم میخوردم 

من کل پریودم ۱۰ روز بودهمشم لک

اینو ک میخوردم عین چی خونریزی داشتم

بعداز ۳ روزکم میش 

۷ میرفتم حموم

اره دیگ اگ شدی ک بخور نمدونم شاید  من خودم تنبلی داشتم هرماه هزارتاتوهم میزدم میگفتم شایدشده ...

من نهایت طول کشیدن پریودیم شیش روزه اصلا سابقه لک بینی نداشتم.دکترم رفتم خیچی نگفت اصن ک چرا لک دارم احمق.

من نهایت طول کشیدن پریودیم شیش روزه اصلا سابقه لک بینی نداشتم.دکترم رفتم خیچی نگفت اصن ک چرا لک دارم ...

شایدعوارض همون تنبلیه بهم میریزه کلا هورمونات

واقعاسخته

دکترای الان ک هزار ماشالله....