2777
2789

سلام عشقا❤ یه سوال و مشورت دارم ازتون، دختر عموم متاسفانه خیلی مشکلات تو زندگیش داره مث خیانت شوهر، خسیسی، عصبی، اعتیادو... حالا ماشین به اسم شوهره دراومده دوسال دیگه و ماشینشو فعلیو ب اسم مادرش کرده، خونشم قراره بنامش بزنه معلوم نیس یه سال یا دوسال یا چندماه دیگه، حالا مونده همینجوری بره ومهریه قسطی بگیره یا صبر کنه و سختی بکشه تاببینه چی میشه بچه کوچیکم داره یکسالشه، شما باشین چکارمیکنید؟؟ 

مهریه بگیره ک باید قید بچشو بزنه 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگه باشم بخاطر بچم صبرمیکنم.خودم طلاق گرفتم بخاطر اعتیاد و دزدی،خانواده بد دهن بینی دائما ب حرف مادرش بود خسیس بودن و خیلی چیزای دیگ البته طلاقم بخاطر دزدی مکرر بود

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

اما اگه بچش پسره طلاق بگیره بهتره چون بچش از باباش یادمیگیره و اونم معتاد میشه

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

بیخیال مهریه اگ بچعپه رو بگیره مهریه ای درپاریس فکرکنم

یعنی بعد جدا میشین یاکلا جدانمیشی

من اگر ب جای این خانم بودم اگر بچم پسر بود جدامیشدم چون پسر از باباش یاد میگیره

ولی اگر دختر بود نه جدانمشدم

من بعداز طلاقم یه خاستگارداشتم ک یکسال مدام میومد دنیاشو ب پام می‌ریخت و التماسم می‌کرد مجردم بود

ولی مامانم رضایت نداد بخاطر اینکه باباش معتادبود

من اگر ب جای این خانم بودم اگر بچم پسر بود جدامیشدم چون پسر از باباش یاد میگیره ولی اگر دختر بود نه ...

اینم باباش معتاده ولی عموم اینا نمیدونستن گولشون زدن و خودشونو باخدا نشون دادن

اخه کمک خرجشون میشه

اگه دولت بده ک خیلی خوبه ولی خب خیلی سختی داره اما اینو بگم ک اگه خانواده این خانم حمایتش نکنن و خرجشون ندن یا هی منت سرش بذارن خیلی سختشه همون طلاق نگیره بهتره 

اما اگر حامی داره و نیازی نباشه ک بره سرکار سختش نیست 

اینو حتما بهش بگو ک اگه خانواده پشتش نباشه روزی هزاربار میمیره و زنده میشه