2777
2789
عنوان

دیسک گردن دارم

1580 بازدید | 16 پست

کی تا حالا داشته دکتر بهم گفت احتیاجی به عمل نیست فقط هیچکار نکن ولی دستم خیلی درد میکنه حالا گفت عکس عصب بگیر اگه عصب دستت در حال تخریب بود بعد عمل 

مامان منم داره عین شما هی میگم دستم درد می کنه ولی دکتر به اون گفته عمل کنی بهتره

● اکانت برای دختر توت فرنگی معروف نیس (کاربرای قدیمی میشناسنش) ● کاربری ماله خواهرم بوده واگذار کرده به من گاها خودش تاپیکم میزنه (منو باهاش اشتباه نگیرید) ●

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی دست راستم درد میکنه جوری که هیچکار  نمیتونم انجام بدم

دقیقا اینطوریه مثلا مدام گردنش میگیره طوری که حرکت نمی کنه و همونجور میمونه مجبوریم ماساژ بدیم یا چند دیقه بشینه به حالت اول برگرده میگه نوک انگشتام گزگز می کنه  

● اکانت برای دختر توت فرنگی معروف نیس (کاربرای قدیمی میشناسنش) ● کاربری ماله خواهرم بوده واگذار کرده به من گاها خودش تاپیکم میزنه (منو باهاش اشتباه نگیرید) ●
آره منم دقیقا همین جوریم 

ام آر آی رفتی شما؟

ام آر آی رفتی شما؟

آره رفتم گفت دوتا دیسک داری گفت یکیش سمت راسته که متصل میشه به انگشت شست واسع گز گز کردن انگشتام گفت عصب دستت ضرب دیده عکس عصب  نوشت گفت اگه عصب در حال تخریب باشه بعد عمل میکنیم وگرنه احتیاجی به عمل نیست

آره رفتم گفت دوتا دیسک داری گفت یکیش سمت راسته که متصل میشه به انگشت شست واسع گز گز کردن انگشتام گفت ...

چی بگم والاه 

مامان من یه دکتر رفت گفت از اعصابه نیاز به عمل نیست پیش دکتر شریفیم رفت گفت عمل کنی بهتره

چی بگم والاه  مامان من یه دکتر رفت گفت از اعصابه نیاز به عمل نیست پیش دکتر شریفیم رفت گف ...

این دکترام که مغز خر خوردن بخدا دفعه اول تنها رفتم کلی منو ترسوند که چرا باردار شدی و نباید بچه دار میشدی و دستت از کار افتاده و کار نکن و کلی حرف دیگه بعد دفعه دیگه که با شوهرم رفتم اصلا اون حرفارو نگفت و فقط گفت مراعات کن حالا خوب شد دفعه اول که تنها رفتم گوشیمو گذاشتم رو ضبط صدا وگرنه میگفتن من پیاز داغشو بیشتر کردم

این دکترام که مغز خر خوردن بخدا دفعه اول تنها رفتم کلی منو ترسوند که چرا باردار شدی و نباید بچه دار ...

همین اتفاق برا مامان منم افتاده یه دکتر خوب پیدا کن یه بار برو بذار کامل بررسی کنه اگه تهرانی پیش دکتر گیو شریفی برو دکتر خیلی خوبیه اگه تو شهر دیگه ای بگرد یه دکتر خوب پیدا کن اینجور مسائل و پشت گوش نندازید من صدبار به ماماانم‌گفتم‌گوش نمی کنه میشینه هر وقت بدتر شد میگه پاشو بریم دکتر

ببخشید دیر جواب دادم من اهواز هستم اینجا 3سال پیش هزینه عمل دیکس گردن بین 35 تا 40 ملیون میشد... من آمدم تهران مطب دکتر محمد صفریان.. قولهک ساختمان 1357.وزیت کردن گفت دیسک شماره 7 گردنت پاره شده البته عکس هارو دید معرفی کرد بیمارستان میلاد البته من هم بیمه تکمیلی داشتم من تامین اجتماعی البته اگه فقط تامین اجتماعی داشته باشی نوبت بهت میده برا 3 الی 6 ماه دیگه برای عمل... خلاصه عمل نزدیک 4 ساعت ََطول کشید البته من چیزی حس نکردم آره روز اول درد نسبتا شدیدی داره اونم طبیعیه بعد دیگه خیلی کم میشه... البته اون موقع برای شهرستانیا یه امکاناتی داشت مثلا یه واحدی داره به اسم واحد رفاهی اون نامه میده یه سوئد کوچیک برای شما وهمراهته. اسنپ فقط برای برگشت میده چون تقریبا چند روز کارهای قبل وبعد عمل نیاز به جا دارین... اون موقع بیمارستان 2وپنصد از ما گرفت.