الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فقط به این نکته توجه داشته باش که با گوش دادن به سابلیمینال به انجمن احمقهای خرافاتی میپیوندی
اگر قرار بود با سابلیمینال اتفاق بیفته، تو یک طویلهای یک نظر علمی و منطقیای برای اثباتش گفته میشد
راحت باش، خودت رو به چرندیات دلخوش کن
تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراستهاش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز بهجاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان
ببخشید، یکجوری میگین معتبر که انگار زیر نظر ۴۰/۵۰ تا دانشگاه مطرح و آزمایشگاههای تک دنیا فعالیت میکنن!
باز هم ببخشید عزیز دل، ولی در رابطه با این معتبری که میفرمایید، چیزی جز چهارتا کلاهبردار میمون صفت که جمع شدن سر مردم زودباور کلاه بذارن نیستن!
معتبر؟
تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراستهاش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز بهجاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان