چیشد که به اینجا رسیدم واقعا بعضیا چطوری میتونن با این گرونی کنار بیان ما مستاجر نیستیم خونه ماشین مغازه از خودمون داریم بابام همش کار میکنه اصلا بیکار نیست ولی بخدا نمیرسیم همه چیز گرون شده کارتمون ته کشیده جوری شده که مامانم غذا کم درست میکنه که وسایل زود زود تموم نشه بخاطر همین کم میرسه بهمون ناهار کم بود نرسید مامانم نخورد منم دیدم شام کم گفتم بزار مامانم این دفعه بخور خودمو زدم به سیری با اینکه گرسنه بودم فقط یکم آب خوردم باورم نمیشه به این روز رسیدم تا همین چند سال پیش غذامون همش میموند مامانم قابلمه قابلمه به سرایدار که وضعش خوب نداد میداد اصلا دغدغه خورد خوراک نداشتیم الان چی چرا یهویی به این وضع رسیدیم 😥
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دیگه در این حدم بزرگ نمایی نکن با خونه و ماشین و مغازه مگه میشه گشنه موند. ما مستاجریم ماهی ۷ تومن کرایه ماشینم نداریم مغازه ام نداریم ولی گشنه نمیخابیم
دیگه در این حدم بزرگ نمایی نکن با خونه و ماشین و مغازه مگه میشه گشنه موند. ما مستاجریم ماهی ۷ تومن ک ...
حالا استارتر رو نمیگم ولی بعضیا عادت دارن غذای عالی بخورن ما مثلا ۳ وعده میخوریم دد حد متوسط ولی دوستامون ۱ وعده میخورن یا شاید در هفته ۳ بار اینا غذا بخورن ولی عالی مثلا بیف فلانو گوشت راسته گوسفندو اینا