2777
2789

چیشد که به اینجا رسیدم واقعا بعضیا چطوری میتونن با این گرونی کنار بیان ما مستاجر نیستیم خونه ماشین مغازه از خودمون داریم بابام همش کار میکنه اصلا بیکار نیست ولی بخدا نمیرسیم همه چیز گرون شده کارتمون ته کشیده جوری شده که مامانم غذا کم درست میکنه که وسایل زود زود تموم نشه بخاطر همین کم میرسه بهمون ناهار کم بود نرسید مامانم نخورد منم دیدم شام کم گفتم بزار مامانم این دفعه بخور خودمو زدم به سیری با اینکه گرسنه بودم فقط یکم آب خوردم باورم نمیشه به این روز رسیدم تا همین چند سال پیش غذامون همش میموند مامانم قابلمه قابلمه به سرایدار که وضعش خوب نداد میداد اصلا دغدغه خورد خوراک نداشتیم الان چی چرا یهویی به این وضع رسیدیم 😥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان همه همینن . اوضاع خرابه ی کاری دارن میکنن اونا ک وضعشون خوب نی بمیرن برن زیر خاک . اونا ک وضعشون خوبه بمونن ... این دنیا برا پولداراست .

اگ  رانندگی بلدی برو اسنپ کمک خرج باش 

وضع هممون همینه فقط توکل برخدا😔

میشه دعاکنین حال همسرم خوب بشه وبتونه کارکنه😔خسته شدم ازکارکردن، کمرم زیربار فشار زندگی بریده شده😔یا قاضی الحاجات😭خدایا توهم بیننده ای هم شنونده ای😭
دیگه در این حدم بزرگ نمایی نکن با خونه و ماشین و مغازه مگه میشه گشنه موند. ما مستاجریم ماهی ۷ تومن ک ...

حالا استارتر رو نمیگم ولی بعضیا عادت دارن غذای عالی بخورن ما مثلا ۳ وعده میخوریم دد حد متوسط ولی دوستامون ۱ وعده میخورن یا شاید در هفته ۳ بار اینا غذا بخورن ولی عالی مثلا بیف فلانو گوشت راسته گوسفندو اینا

دیگه در این حدم بزرگ نمایی نکن با خونه و ماشین و مغازه مگه میشه گشنه موند. ما مستاجریم ماهی ۷ تومن ک ...

نمیگم از گشنگی میمیرم ولی از خیلی چیزا داریم میزنیم خرج و مخارج خیلی زیاد شده نمیرسیم 

حالا استارتر رو نمیگم ولی بعضیا عادت دارن غذای عالی بخورن ما مثلا ۳ وعده میخوریم دد حد متوسط ولی دوس ...

وا یعنی فقط هفته سه وعده ؟ بقیه ش چی؟ 

من غروب همه آفاق جهانم تو چرا اخترِ شامم نشدی؟ 💔

هوففف درکت میکنممم 

میگذره بابا ناراحت نباش 

پدر بدبخت من انقدر ک کار کرده شده نی استخون 

آخه ....ن میخونه بره تفریح ن زندگی کنه دلم خیلی براس میسوزه دارم هر کاری میکنم ک کمک خرجش باشم امیدوارم بشه 

خالی نبند اینقدر وقتی خونه و ماشین دارین و کار هم میکنید چطوری نون خوردن ندارید 

نون خوردن داریم آره تخم و مرغ و ماست داریم برای خوردن ولی چرا همش باید غذای کم و بد بخوریم این همه زحمت بکش کار کن یه غذای گوشتی نتونی بخوری؟