2777
2789
عنوان

ترفند زیبایی

703 بازدید | 16 پست

چه ترفند زیبایی برای پوست و مو یا چاقی و لاغری با مواد طبیعی تو خونه انجام دادین ک واقعا جواب گرفتین؟

من خودم یه مدت حمام تشت آب یخ انجام میدادم برای صورتم واقعا خوب بود ولی دیگه حوصلم نشد🫠

سفیده تخم‌مرغ و آب خیار برای از بین بردن جوش و شفاف شدن پوست 

بنظرم قشنگ‌ترین حرف به یه آدم میتونه این باشه که "من کنار تو، خود واقعیمم". آدم کنار هرکسی نمیتونه خودش باشه.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رنده کنم خیارو ؟ قاطی کنیم یا جدا؟

فرقی نمیکنه با قسمت ریز رنده بزن ک آب خیار دربیاد

بنظرم قشنگ‌ترین حرف به یه آدم میتونه این باشه که "من کنار تو، خود واقعیمم". آدم کنار هرکسی نمیتونه خودش باشه.....
این چینی مینیا همش ازهمینا استفاده میکنن ک انقد پوستشون عالیه...ولی واقعا حوصله میخوادا...

دیگه برای خوشگل شدن باید وقت گذاشت😂

زیاد آب خوردن

سفیدآب زدن

ماساژ یخ

شستن صورت با شوینده مخصوص پوست و آب ولرم

زدن آب سیب زمینی

اسکراب پوست هر دوهفته یه بار با سفید آب یا چیزای دیگه

زدن آب خیار

کمپرس گلـاب

برای مژه و ابرو روغن کرچک

برای ناخن روغن زیتون +آبلیمو یا روغن نارگیل

برای موها هم روغن تراپی و آب پیاز و ماسک مو و شامپو مخصوص مو

برای چاقی اندام خوردن جوانه گندم+شیر یا ماست بعد غذا یا خوردن چند عدد خرما بعدغذا

برای پاک کردن لـاک ناخن ناخنامونو یه ربع بزاریم تو آب گرم+صابون یا آب لیمو+سرکه

برای لـاغری اندام هم ورزش کردن و معجون چربی سوز شکم

برای زیبایی دست و پاها هم استفاده از یه کرم آبرسان خوب و ماسک های ورقه ای دست و پا

بازم هستن زیاد من خودم خیلی چیزا استفاده میکنم مثلـا برای بدنم لوسیون و اسکراب میزنم برای لبام یک ساعت قبل هر حموم لبامو با روغن زیتون و نارگیل چرب میکنم هرهفته هم لبامو اسکراب میکنم 

زیاد آب خوردن سفیدآب زدن ماساژ یخ شستن صورت با شوینده مخصوص پوست و آب ولرم زدن آب سیب زمینی اسک ...

من هر روز اب سیب زمینی میزنم . ی روز در میون هم قهوه و ماست . سه شبه هم روغن خراطین میزنم 😑😂وقتی شب میشه میبینم کل روز همش دور همین ماسکا و اینا بودم هیچ کاریمم انجام ندادم

من هر روز اب سیب زمینی میزنم . ی روز در میون هم قهوه و ماست . سه شبه هم روغن خراطین میزنم 😑😂وقتی ش ...

من نگفتم که هرروز انجام بده😐😐

بعدشم روغن خراطین به مرور پوستو تیره میکنه

باید اینارو هفته ای یه بار انجام بده ن هرروز