2777
2789
سلام من بعد دوره مصرف کلومیفن و هاش سی جی این ماه پریود شدم امروز روز سوم پریم بود ک رفتم دکتر سنوم کرد گفت تخمدونات ورم کردن و باید ال دی بخوری تا ورمش بره حالا میخوام بدونم اول اینکه خطر نداره ورم تخمدان؟دوم اینکه با این قرص حل میشه؟سوم اینکه بعدش امکان بارداری هست یانه .ممنون میشم جوابمو بدید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ماه اولی رفتم پیشش گفت تنبلیه تخمدانه بعد ماه دوم رفتم گفت خیلی خوب شدی وآقامم خوبه ماه سوم هم کلی امیدوارم کرد ک باردار میشم باردارک نشدم هیچ اینجوری شدم امروز بهش میگم نمیخوام دیگه درمانمو ادامه بدم گفت دلیل ناباروریتون ناشناختس باید درمانو ادامه بدی اگه هم نشی بایدای یو ای کنی
چیزی نیس پس گلم هم خودت هم شوهرتو تقویت کن دوران پری گرمیجات و عسل و دارچین و زنجبیل اینا بخور به شوهرت هم موادی که سلنیوم و اینا داره بده مث موز گردو و تو غذاهاتون سیر استفاده کن انشالله زودی نی نی دار میشی اصلا نگران نباش چون مشکلی ندارین