2777
2789

میخام عوض کنم بعد چن سال اگه میشه راهنمایی کنید چ مدلی شیکه و زودم از مد نمیفته

اگه تو دلی داری و دنبال سیسمونی با قیمت مناسبی یا لباس واسه نی نیت میخای یه سر ب پیجم بزنkarma.kids.99

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره من برا جهاز م گل افشان گرفتم،دوستش دارم.

عزیزم مبارکت باه.‌ عکسو داری بدی

اگه تو دلی داری و دنبال سیسمونی با قیمت مناسبی یا لباس واسه نی نیت میخای یه سر ب پیجم بزنkarma.kids.99
عزیزم مبارکت باه.‌ عکسو داری بدی

سلام عزیزم خوب هستین،ببخشید من دخترم شش ماهشه،چون تا سه ماه اول شیرمو میخورد و بعد شیرخشک تازه شروع کرده به علائم نشون دادن،البته رفلاکس داشت که چون با دارو کنترل بود و وزن می‌گرفت دکتر تشخیص آلرژی نداد،ولی الان کهیر میزنه،بی قرار میشه شبا،توی خوب چندین دفعه بیدار میشه،البته غذا هم میخوره ولی فقط فرنی با شیرخشک خودش و سوپ شامل هویج،سیب زمینی و مرغ،وقتی فرنی با شیر پاستوریزه دادم شروع کرد به استفراغ و تشدید رفلاکس شد و گلاب به روتون اسهال شد و کهیر زد،دکتر واسش تست آزمایش خون و مدفوع داد ولی گفت ممکنه نشون نده،خودت بهتر میتونی بفهمی،حالا میخواستم بپرسم ازتون که آلرژی داره به نظرتون؟با توجه به علائمش؟ ممنون میشم راهنمایی کنید منو🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌹🌹🌹🌹🌹

سلام عزیزم خوب هستین،ببخشید من دخترم شش ماهشه،چون تا سه ماه اول شیرمو میخورد و بعد شیرخشک تازه شروع ...

سلام عزیزم علائم آلرژی رو داره... خواب شب خوبه؟؟