2777
2789

سلام ابجیا من پی سی اون هستم ذخیره تخمدانم ۳/۶هست با امپول و قرص حامله نشدم چیکار کنم راه کار یا تجربه دارید کمک کتید🥺🥺🥺

😐

سلام تشریف آوردم من مجردم فقط میتونم بهت پیج بارداری فلورا رو معرفی کنن اصلاح سبک ☹️

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونم پول میخواد

منم تنبلی تخمدان داشتم سنمم بالاس یکی ام پیدا بشه منو بگیره فک نکنم بچه دار بشم 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
من هر دکتر میذم فقط امپول جوری زدم الان چشام ضعیف شده بشدت و خیلی موی زاعد دراوردم خدا ازشون نگذره

کدوم شهری،به من اصلااا این چیزا نداد گفت لایف استایل برو ورزش کن ،پیاده روی،مصرف قند،برنج ماکارونی،خیلی کم کن ...بهترشدم ولی لاغرشدم شوهرم غر زد منم ولش کردم من جوشم میزنم