farindokht مدیر استارتر عضویت: 1396/12/18 تعداد پست: 1963 عنوان خیلی دلم میخواد روضه بخونم😢😢😢 263 بازدید | 20 پست گاهی میگم روضه شش ماهه کربلا حضرت علی اصغر بخونم، گاهی میگم روضه رقیه جانم😢 بعد میگم نه روضه حضرت عباس😭خیلی دلم میخواد یه مجلس روضه ساده باشه که معنوی تر باشه. حالت مهمونی فامیلی بخودش نگیرهحالا بنظرتون کیا رو دعوت کنم؟ چه کار کنم؟ اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان... 1402/04/29 | 23:46 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلنواز_ عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 17148 فامیل دعوت نکن همسایه هات بگو بیان آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
silv_moon عضویت: 1401/09/20 تعداد پست: 4274 همسایه ها تو فامیلاتو میخوای ساده وبدون تکلف باشه تومسجدبگیر
دلنواز_ عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 17148 بعدم چای و مثلا بیسکوییت بده اخر کارم یه سیب و هلو مثلا یا بستنی لیوانی در حد ۱ ساعتیه زیارت عاشورا و یکم نوحه بخونناینقد حس خوبی پیدا میکنی ک نگو آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
نوستالوژی عضویت: 1396/04/27 تعداد پست: 10705 توخونه بخون برا بچه هات یا خواهر و مامانت . من دلم میگیره ب شوهرم میگم بخونه .گره ها ومشکلات از زندگیم بازشده باهمین کار
farindokht مدیر استارتر عضویت: 1396/12/18 تعداد پست: 1963 فامیل دعوت نکن همسایه هات بگو بیان متاسفانه یکی دو تا از همسایه رو فقط میشناسیم😔 اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
گلیبارانی عضویت: 1398/02/14 تعداد پست: 341 یه پرچم بفرمایید روضه بزن جلو در..... من تو شهر خودمون ندیدم ولی تو مشهد زیاد دیدم
دلنواز_ عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 17148 متاسفانه یکی دو تا از همسایه رو فقط میشناسیم😔 خب نشناسی بهشون بگی میان به خود روضه خون هم بگی خودش هر تعداد بخوایی میگه میان همراش آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
farindokht مدیر استارتر عضویت: 1396/12/18 تعداد پست: 1963 بعدم چای و مثلا بیسکوییت بده اخر کارم یه سیب و هلو مثلا یا بستنی لیوانی در حد ۱ ... دقیقا اون حال خوش بعدش خیلی خوبه. خونه پدریم خیلی از این مجالس داشتیم❤ اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
farindokht مدیر استارتر عضویت: 1396/12/18 تعداد پست: 1963 خندت نمیگیره؟ اگربار اولت باشه سخته سخت که اصصصلا نیست عزیزم. صاحب این مجالس خودشون کمک میکنن اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
دلنواز_ عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 17148 دقیقا اون حال خوش بعدش خیلی خوبه. خونه پدریم خیلی از این مجالس داشتیم❤ اره منم خونه مادرم سالی ۱۰ روز میگرفتن متاسفانه هال خودم ۶ متر میشتر نیس چقد دلم میخواس خدا ب منم خونه میداد میگرفتم آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
farindokht مدیر استارتر عضویت: 1396/12/18 تعداد پست: 1963 توخونه بخون برا بچه هات یا خواهر و مامانت . من دلم میگیره ب شوهرم میگم بخونه . گره ها ومش ... من مادرم قبلا اول هر ماه، روضه اول ماه میخوند.کلا هم دو سه نفر بودیم. خیییلی خوب بود.الان دیکه نمیخونن نمیدونم چرا اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
farindokht مدیر استارتر عضویت: 1396/12/18 تعداد پست: 1963 توخونه بخون برا بچه هات یا خواهر و مامانت . من دلم میگیره ب شوهرم میگم بخونه . گره ها ومش ... روصه های ساده ی خونگی خیلی پربرکت و مشکل گشان اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...