2777
2789

بخدا میرم تو خیابون همههه کرم پودرا تمییز صاف پوشاننده هلویی حالا من یکم بگذره برق میوفته 😑

"گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود" از عمق وجودم حسش کردم این جمله رو 🥺 تو غیرممکن ترین حالت زندگیم به عشقم رسیدم بعد از ۷ سال 😍 امیدوارم همه این حس قشنگو تجربه کنن👰👫 میشه واسمون دعا کنی زودتر بریم تو خونه ی عشقمون؟🤗💒😍ممنونم ازت💚 امیدوارم به هرچی میخوای برسی دوست قشنگم😍💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه صورتم برق میزنه چون ضدآفتاب میزنم 😩 به نظرتون پنکک بهتره یا کرم پودر 

حتما پودر فیکس هم بخر بعد هر کرمپودری بزن عالی عالی میشه من خواهرم سالن داره این کارو میکنه 

دختر تبریزی که عروس کوردا شده 

پوست من مختلط رو به خشکه من ضد افتاب مخصوص پوست چرب میگیرم چون اگر برای پوست خشک بگیرم چربی کرم خیلی زیاد میشه و برق میزنه برای دور چشم کانسیلر میزنم از این ارزونا و پنکک هم خیلی معمولی هست مارک خاصی نیست کلا من پوست صافی دارم مشکلی نداره که نیاز به پوشش دهی زیاد داشته باشه

پوست من مختلط رو به خشکه من ضد افتاب مخصوص پوست چرب میگیرم چون اگر برای پوست خشک بگیرم چربی کرم خیلی ...

منم پوستم کاملا صافه ولی بعدگذشت ی زمان بیتی و پیشونیم برق میوفته