2777
2789

من هفته ۳۸ هستم

زایمان دومم هست اولی ۳۸ هفته طبیعی دنیا اومد خیلی سریع و نسبتا راحت(۵ سال پیش)

الان دوست دارم دخترمم زودتر بدنیا بیاد اونم طبیعی

راهی هست کمک کنه به زودتر زایمان کردنم بهم بگید اگه میدونید

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
پیاده روی کن 

پیاده روی میکنم ولی انگار بی فایده است دوستم از هفته ۳۷ پیاده روی کرد و ورزش ولی آخرش ۴۰ هفته سزارین شد

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیاده روی میکنم ولی انگار بی فایده است دوستم از هفته ۳۷ پیاده روی کرد و ورزش ولی آخرش ۴۰ هفته سزارین ...

شما بچه اولت طبیعی بوده معمولا افرادی که زایمان اول طبیعی هست دومی هم طبیعی میشه و خیلی کم پیش میاد سزارین بشه منم بچه اولم 38 هفته بود دومی 39 هفته هر دو تا طبیعی 

نگران نباش انشالله دختر گلت رو طبیعی و راحت به دنیا میاری 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰

شما بچه اولت طبیعی بوده معمولا افرادی که زایمان اول طبیعی هست دومی هم طبیعی میشه و خیلی کم پیش میاد ...

انشالله که راحت تر باشه 

ولی دنبال راه میگردم زودتر زایمان کنم

انشالله که راحت تر باشه  ولی دنبال راه میگردم زودتر زایمان کنم

عجله نکن عزیزم وقتش که بشه خودش میاد انشاالله که زایمان راحتی داشته باشی 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰