2777
2789
عنوان

چجوری بفهمونم ب نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام گلم خواهرم با گوشی من داشت تاپیک شما رو‌میخوند بهم گفت که میخواد جواب شما رو بده ، من خودم ۱۶ سالمه خوارم متاهل هست ۲۸ سالشه ،،،، سلام خوشگلم عزیزم مشکل شما چیز اختیاری ای هست میتونید این موضوع رو با یک شام خوب و غذای مورد علاقه و کار هایمورد علاقه ی همسرتون در میان بگذارید یه حرف معر‌ف هست کهمیگه راه به دست اوردن دل یه مرد شکمشه😂😂 ولی جدا از شوخی شما میتونی تدارک ببینی براش و برنامه های مورد علاقشو توی یه روز اختصاص بدی و درخوپاستتو بگی بهش اگه هم باز گفت نیازه بگو منم به عنوان زنت دلم میخواد جوری که خودم میگم پیش بره و بگو بهش که هر چقدر هم نیاز بود دیگه رفع شده و من فقط چند بار میخوام ازت بعد هرچی تو بگی بگو تو فقط توی این ماجرا شریک نیستی ما باهمیم پس یه روز هایی رو من هرجور خواستم انجام بده لطفا 

چشم ها دریچه ی روحن!...

دخترها اگه به گفتن بود که ایشون داره میگه

به نظرم عقد و بعدش فرق نداره خواسته و تمایل نامزدت نامتعارف و اگه چشمت رو باز کنی این خودش نشونه هست. 

یه خانم بود اینجا شوهرش از اینجور تمایل ها داشت و بعداز 17 سال با یه پسر نوجوون که شاگرد مغازش بود وارد رابطه جنسی شده بود ل.واط

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

عزیزم بگو منم زنتم و به عنوان زنت میخوام جور دیگه ای راب*طه داشته باشم مگه زوره یا میتونی موقعی که ازت میخواد این رو بری و در رو قفل کنی و بگی یا چیزی که من میگم یا هیچی ، یعد هم گلم نزار ادامه بده خیلی بده و عوارض داره اصلا جدا از بقیه و درد عفونت میگیری و کلی مرض دیگه اونوقت همین اقا یا به اصطلاح همسرتون میگه من زنم مشکل نداشت عقدش کردم الان تازهدرد و مرضش رو شده 

چشم ها دریچه ی روحن!...

یبار گذاشتم نمیدونستم ادامه داره😐😐

بند و آب دادی خواهر ایشون منحرف تشریف داره و این قضیه همیشگی میشه

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
نمیتونم واقعا تا چند روز پام درد میکنه. هرچی میگم فایده نداره 

پات ؟؟؟! احساس نمیکنی ی کمی جاش شل شده ؟ ماهی یکی دو بار انجام بده ک اذیت نشی چاره چیه . یا روش های دیگ انجام بده به بهونه تنوع . خودت انجام بده امیدوارم متوجه بشی . منظورم دهانی و ... اینا