2777
2789
عنوان

برای آینده بچه هاتون چه برنامه ریزایی دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بچه ندارم هنوز 

ولی ورزش میفرستمش 

روی اعتماد بنفس واقعا تاثیر خوب داره 

بارون..مه..خاک خیس خورده..درخت..شمال..مصاحبت با آدمهای خوب..نوشتن..من از اینها لذت می‌برم. من ،خالی از عاطفه و خشم، خالی از خویشی و غربت، گیج و مبهوت ، بین بودن و نبودن.. نور تو بودی، کی منو از تو جدا کرد؟..

من براش چند تا بیمه سرمایه گذاری کردم (البته همسرم 😁) 

که ایشالا ۲۰ سالش شد نمی‌دونم چند میلیارد بهش پول میدن هر کدوم 

از وقتی بدنیا اومد براش باز کردیم بیمه 

دیگه دوتا خونه داریم یکیشو گذاشتیم برای خودش ایشالا بخواد بعدا از ایران بره بذاریم وثیقه سربازیش 

خیلی کلاسای مختلف هم می‌ره البته خودش دوس داره 

الهی که همشون عاقبت بخیر بشن 

من براش چند تا بیمه سرمایه گذاری کردم (البته همسرم 😁)  که ایشالا ۲۰ سالش شد نمی‌دونم چند میلی ...

چشم بد ازتون دور عزیزم

ان شاالله سپاسگذار باشه و موفق

هرچه تبر زدی مرا ..خشک نشد..جوانه شد..
چشم بد ازتون دور عزیزم ان شاالله سپاسگذار باشه و موفق

عزیزم زنده باشین همچنین از شما 😍😍

این چیزا مهم نیست الهی که عاقبت بخیر بشن دوست بد آدم بد سر راهشون قرار نگیره 😣😣😣

من براش چند تا بیمه سرمایه گذاری کردم (البته همسرم 😁)  که ایشالا ۲۰ سالش شد نمی‌دونم چند میلی ...

اسم بیمه رو میگید

و اینکه ماهی چه مقدار میریزید

اسم بیمه رو میگید و اینکه ماهی چه مقدار میریزید

یکیشو می‌دونم همسرم خونه نیست ازش بپرسم 

بیمه پاسارگاد هست سالی یه بار پول میریزیم بعد هرسال یه مقدار باید پول بیشتری بدیم 

روی پوله سود هم میاد و میشه وام گرفت از روش 

بیمه آتیه جوانان پاسارگاد هست 

بعد تو بورس هم میتونید براش صندوق های مختلف سرمایه گذاری کنید مثلا صندوق طلا 

حتی میتونید به اندازه ۵۰۰ هزار هم سهم بخرید خیلی خوبه اصلا هم ضرر نداره

یکیشو می‌دونم همسرم خونه نیست ازش بپرسم  بیمه پاسارگاد هست سالی یه بار پول میریزیم بعد هرسال ی ...

ممنون عزیزم

الهی موفقیت و سربلندیش رو ببینی❤️😊

یه آکادمی ورزشی بگو برای دخترا چی خوبه نمیتونم تصمیم بکیرم میخوام هدفمند باشه

با ورزشای خشن و رزمی مخالفم برای بچه ها .بنظرم بزرگ شدن خودشون میتونن برن ولی از بچگی نباید برن روحیشون خشن بارمیاد مخصوصا دخترا .بنظرم ورزش هایی که هم روی تمرکز و هم روی سلامتی و شادابی بدنشون تاثیرمثبت میزاره شنا یا تنیس و..از این نوع ورزشا خوبه