2777
2789

من تجربی خوندم 

ولی میخوام کنکور انسانی بدم و هیچی هم نمدونم 

از اینکه تابستون چکار کنم و چی بخونم 

از اینکه تا عید کدوم درسارو ببندم 

از این‌که کدوم درسا سختتره 

کدوم زمان بیشتر میخواد 

چه کتابهایی بگیرم برای تست 

و...

هیچی نمدونم و ممنون میشم اگر راهنماییم کنید 🌻

عزیزدلم لطفا درخواست دوستی نده 💛 شاید هدف خلقتم کمک کردن و مفید بودنه  ☺💜
ریاضی ش که آب خوردنه  و تو چون ریاضی تجربی رو خوندی قطعا ریاضی انسانی رو میتونی روش سرمایه گذا ...

خب خداروشکر 

دیگه چیا میدونید؟😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درخواست بده برات بگم🌸

عزیزدلم اگر ممکنه محبت کنید همینجا بگید ، هم من بهره ببرم و هم بقیه ،، مچکرم 

خب خداروشکر  دیگه چیا میدونید؟😅

من چوم معلم ریاضی ام فقط اینو میدونم 

اینم بگم رشته انسانی فوق العادست 

اصلا با روح و روانت بازی میکنه ، حالا تو فعلا کنکوری هستی بیشتر توجهت رو قبولی تو کنکوره ولی اگه با علاقه بخونی و دل بدی به کار میبینی چه رشته خوبیه 

مخصوصا رشته های حیطه علوم انسانیش مثل روانشناسی، علوم تربیتی 

😔
من چوم معلم ریاضی ام فقط اینو میدونم  اینم بگم رشته انسانی فوق العادست  اصلا با روح و رو ...

من سه سال تجربی کنکور دادم 

وهیچوقت ازش لذت نبردم ، واسه دل خانوادم

ولی هم خودمو هم اونارو اذیت کردن 

از دهم و یازدهم که بودم باخودم همش فکر میکردم که دلم مخاد روانشناس بشم نه دکتر 

کلی از کتاباشو خوندم روانشناسی چیزایی که لیسانس میخونن چون عمم روانشناسه دسترسی داشتم به کتاب 

حالا امسال میخوام اول آزاد برم روانشناسی و کنارش برای دولتی کنکور بدم 

گرچه جنگ و جدال بزرگی باخانوادم خواهم داشت:)

عزیزدلم اگر ممکنه محبت کنید همینجا بگید ، هم من بهره ببرم و هم بقیه ،، مچکرم 

خیلیی زیاد میشه یه بخشی شو میگم اینجا

عربی وفنون ادبی خیلی کارکن ضریب بالایی دارن

فنون ۳ بخشه

۱ تاریخ ادبیات که باید قشنگ حفظ باشی وتا دم دمایی کنکور مرور کنی اثارشاعرا وویژگی هرسبک و..

ارایه های ادبی فیلم های استاد میلاد حسین نژاد اگه اشتباه نکنم عالیییییییی هرچی بگم کمه تو چنل های الا فک کنم هست میتونی ببینی بخش عروض هم داره که باید سماعی یادش بگیری

عربیم که داشتی میدونی باید خیلییییی تخصصی تر بخونی

من واسه فنون خیلی سبزداشتم عربی میکرو گاج عالی بودن خدایی فقط تست یادت نره

بقیه شونم حفظی هستن مرور یادت نره

توگوگل  بنویس چه کتابی مناسب سطح ضعیف مثلا برای عربی.. بعد پیداکن موفق باشی😊🌛

هرچه باهرکه کنی برتو همان میگذرد...
خیلیی زیاد میشه یه بخشی شو میگم اینجا عربی وفنون ادبی خیلی کارکن ضریب بالایی دارن فنون ۳ بخشه ۱ ت ...

تاریخ سخته؟؟؟ طولانیه؟ 

درسای جدید مثل تاریخ و فلسفه و منطق رو کلا چجوری بخونم؟ 

ممنونم از راهنماییت

تاریخ سخته؟؟؟ طولانیه؟  درسای جدید مثل تاریخ و فلسفه و منطق رو کلا چجوری بخونم؟  م ...

تاریخ سخت نیست

داستان وار بخونش ومفهومی چون جدیدا تاریخ وجغرافیام سوالاش سخت ترشده

خوب شد گفتی منطق وفلسفه من خیلی سبز داشتم 

منطق خیلی کتاب شیرینی اگه بفهمیش ویدیو دانلود کن کمکت میکنه فلسفه حفظیه فرمولی نیست برعکس منطق یکم پیچدس این خیلی سبزی که من خریدم جامع بود هم منطق هم فلسفه واسه منطق خیلی خوب توضیح داده بود فلسفه سطح بالا بود مثلا متوجه نشی بخوایی بیایی ازرواین بخونی بدتر گیج میشی وتست تنها کمک کننده بهته وزود شروع کن انسانی اونجوریم که میگن اسون نیست 

خیلیی زیاد میشه یه بخشی شو میگم اینجا عربی وفنون ادبی خیلی کارکن ضریب بالایی دارن فنون ۳ بخشه ۱ ت ...

من عربی و فنون اصلا نمیتونم بزنم باز بقیه حفظین ولی این دوتا واقعا مشکلن برام😭😭😭😭تستای ریاضیم سختن

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

تاریخ سخت نیست داستان وار بخونش ومفهومی چون جدیدا تاریخ وجغرافیام سوالاش سخت ترشده خوب شد گفتی منط ...

منطق خیلی شیرینه فلسفه یازدهمم قشنگه 

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

من عربی و فنون اصلا نمیتونم بزنم باز بقیه حفظین ولی این دوتا واقعا مشکلن برام😭😭😭😭تستای ریاضیم سخ ...

باید تمرین کنی ویاد بگیری دنبال حفظ کردن نباش

اول درس نامه روقشنگ وبادقت بخون وارایه ها روفیلم براش دانلود کن باعربی بافیلم ببین توضیحات فیلم رویه برگه خلاصه وار بنویس بعد تست بزن اشتباهم زدی ناامید نشو همه اولش اینجوری بودیم

باید تمرین کنی ویاد بگیری دنبال حفظ کردن نباش اول درس نامه روقشنگ وبادقت بخون وارایه ها روفیل ...

کیو ببینم فیلم

تاریخ سخت نیست داستان وار بخونش ومفهومی چون جدیدا تاریخ وجغرافیام سوالاش سخت ترشده خوب شد گفتی منط ...

مرسی از راهنماییت