2777
2789

دوستم یه خاستگار خیلی سمج داره پسره هم خیلی پولدارو عاشقشه امروز سر ی شوخی بهش گفته میخام بیام ب بابات بگم ارزون تر حساب کن تو خواهرتو باهم بگیرم بعد دوستم ناراحت شده و گفته ببخشید غلط کردم خواست واسش تاپیک بزنم شما بودین جواب میدادین بهش؟ 

میزنم گیتار و میخونم🎻🎶میزنی زار و میدونی💔من اینجوری خالی میشم🎶تو اینجوری نمیتونی💔 میرم توو ماشین و فقط💔با یه موزیک دادمیزنم🎶 میرم ولی یادت نره💔برنده ی بازی منم✌ برو و دوراتوبزن😏🎶میرم و دور نمیزنم💔 برو و غراتو بزن🎶میرم و غر نمیزنم💔 میرم و کل این تنم🎶 پُره از زخمِ توئه💔 دل من پَر پَره اما🎶میرم و غنچه میزنم💔

زیادی به پولش مینازه وقتشه بدونه عن خاصی هم نیست

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه خواستگار سمج دارم‌.  یه بار برگشت خیلی جدی  بهم گفت تو اولش گفتی نه من میخواستم بیام خواستگاری خواهرت اون از تو زرنگ تره من خیلی ناراحت شدم . بعدش هی معذرت خواهی می‌کرد

الان یاد حرف اون افتادم 

ولی تو به دوستت بگو ناراحت نشه ببخشه  اون بیچاره خواستگارش شوخی کرده 

صدرحمت به خواستگار اون پیش خواستگار من

....✨️

من یه خواستگار سمج دارم‌.  یه بار برگشت خیلی جدی  بهم گفت تو اولش گفتی نه من میخواستم بیام ...

باهاش ازدواج کردی؟ 

میزنم گیتار و میخونم🎻🎶میزنی زار و میدونی💔من اینجوری خالی میشم🎶تو اینجوری نمیتونی💔 میرم توو ماشین و فقط💔با یه موزیک دادمیزنم🎶 میرم ولی یادت نره💔برنده ی بازی منم✌ برو و دوراتوبزن😏🎶میرم و دور نمیزنم💔 برو و غراتو بزن🎶میرم و غر نمیزنم💔 میرم و کل این تنم🎶 پُره از زخمِ توئه💔 دل من پَر پَره اما🎶میرم و غنچه میزنم💔