2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلت چی بود کجا عمل کردی؟ احتمالا اول لاپرا کردن دیدن نمیشه جراحی ادامه داد عمل بازکردن

پس همینه که گفتم.

برو پیش دکترت ازش بپرس.

تهران عمل کردی

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم اگه مثل سزارین برش میدادن تا چند روز درد داشتی و بخیه کاملا مشخص بود.

بعدم بدون رضایت بیمار عضوی رو درنمیارن مگراینکه موقع عمل ببینن اوضاع خرابه.

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
پس همینه که گفتم. برو پیش دکترت ازش بپرس. تهران عمل کردی

پرسیدم....جواب نداد😐

دکتره اصلا جواب نمیده هر چی هم بهش بگی 

حرف خودشو میزنه.جواب نمیده

بعدم میگه برو.‌‌..

نه شیرازم 

عزیزم اگه مثل سزارین برش میدادن تا چند روز درد داشتی و بخیه کاملا مشخص بود. بعدم بدون رضایت بیمار ع ...

خب دقیقا اوضام همینه 

ده روز گذشته و من واقعا خیلی بد درد دارم

ممکنه رحممو برداشته باشه.... آخه قبلا یکی از فامیل خون ریزی داده بود  بدون اینکه بهش بگن ...ب ...

نه بابا 

اگه بخوان این کار رو کنن تو همون اتاق عمل میان از پدر یا شوهر رضایت می‌گیرند چون طرف میتونه شکایت کنه رضایت برداشتن رحم که نداده 

فقط اگه سزارین داشتی قبلا ممکنه چسبندگی داشتی و نتونستن لاپاراسکوپی برات انجام بدن مجبور شدن باز کنند

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
خب دقیقا اوضام همینه  ده روز گذشته و من واقعا خیلی بد درد دارم

برو پیش دکتر ازش بپرس، یا برو بگو برگه گزارش عملم رو بدین. یعنی چی دکتره جواب نمیده مگه شهر هرته؟

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
برو پیش دکتر ازش بپرس، یا برو بگو برگه گزارش عملم رو بدین. یعنی چی دکتره جواب نمیده مگه شهر هرته؟

عملی که یک ساعت طول می‌کشه 

منو چهار ساعت داشتن عمل میکردن...

باورتون میشه دکتر تازه ساعت ده شب اومد برا عمل؟ 

عملی که یک ساعت طول می‌کشه  منو چهار ساعت داشتن عمل میکردن... باورتون میشه دکتر تازه ساعت ده ...

شاید عملت به مشکل خورده طبیعیه ولی رفتار دکترت طبیعی نیست.

من کیست شکلاتی 

اندومتریوز

چسبندگی شدید داشتم 

عملم ۴/۵ ساعت طول کشید 

یه سوراخ توی نافم 

یه سوراخ زیر دلم 

یه سوراخ سمت راستم به کم بالاتر

که هر سه تک بخیه بود

یه سوراخ سمت چپم که ازش درن اویزون بود

اونم فردا کشید بیرون 

روش پانسمان گذاشت گفت تا ده اب نخوره 

بقیه سثزاخا بعد از سه چهار روز پانسمانشون برداشتم