2777
2789
عنوان

کسی توله سگ نمیخواد؟؟

183 بازدید | 9 پست

چهارتا توله سگ بومی کوچولو مازندران دارم نر  و ماده سفید کرم مشکی نمیخوایین؟؟ بهم بگین

#عاشق_حیوانات_همیشهــــ�ــــ                 مامان ⁵تا بچه خوشمل به اسمای پنبه پنی جسی ماهپیشونی پانی! و ³تا بگبگی به اسم سوفیا لوسی برف!=)      مامان چیکو پیکو میا هم هستماااا'-' حیحی خوب جیگر گوشه هام زیادن:))) جونمم براشون مـ‌یـ‌دمـ.🌼

No

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوچ 🙂

انسان ها از خاک درست شدن 🙂 خوب این طبیعه که کرم داشته باشند 😂😎لطفا من را در تاپیک های درباره حیوانات تگ کنید😍           درباره حیوونا اطلاعات دارم و عاشقشونم شاید بتونم کمک کنم🙂😉
از خودمم دارم با زور مراقبت میکنم😂

حققققق😑😑😑😑😑

انسان ها از خاک درست شدن 🙂 خوب این طبیعه که کرم داشته باشند 😂😎لطفا من را در تاپیک های درباره حیوانات تگ کنید😍           درباره حیوونا اطلاعات دارم و عاشقشونم شاید بتونم کمک کنم🙂😉
فروشی یا رایگان؟

رایگان

#عاشق_حیوانات_همیشهــــ�ــــ                 مامان ⁵تا بچه خوشمل به اسمای پنبه پنی جسی ماهپیشونی پانی! و ³تا بگبگی به اسم سوفیا لوسی برف!=)      مامان چیکو پیکو میا هم هستماااا'-' حیحی خوب جیگر گوشه هام زیادن:))) جونمم براشون مـ‌یـ‌دمـ.🌼
عکسشونو بزار