ما بعضی وقت این قدر به خون هم تشنه میشیم که می خوایم کله همو بکنیم ولی به دو دقه نمیکش دوباره باهم خوب میشیم انگار نه انگار که چند دقه پیش میخواستیم همو تیکه پاره کنیم محرم همه رازهای من داداشم واقعا به کسی به غیر اون این قدر اعتماد ندارم مطمعنم راز منو به هیچ کس نمیگه هنوز جایی گیر کنم اول و آخر اون کمکم میکنه هنوز من رازهای اونو به مامانم میگم،😂ولی بعضی وقتا خیلی سگ میشه ولی بعضی وقتا خیلی خوب کلا داداشم موجی ...😕
🔮اسمم آتاناز🔮 آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️. اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️ عجبــ 🌊🔮🖤🌍 عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻💻🏦
بکش بکشه بعضی وقتا چیزی میخواد میگه مررییممم گللییی میگممم زهر ماااررررر از اون لحظه به بعد جنگ جهانی چهارم تو خونمون شروع میشه مامانم هم : ذلیلللل شدهه هااا سگ و گربه هاا بسسسسسسهه
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود''''''' ولی بی جونم! گمم!
ما داداشم بخاطر زنش کلا قید ما رو زد چون زنش دوست نداشت با ما رفت آمد کنه درست از همون روز اول عید ۱۰۰ به بچه من عیدی داده بود خانم دعوا راه انداخته بود که زیر دادی😐
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
خیلی بی عرضه هست داداشتم خانوادش رو به زنش فروخت حالا نه مشکلی داشتیم نه هیچی فقط چون زنش دلش نمی خواست با خانواده شوهر رفت آمد کنه😐باور میکنی عروسی کرده ما خونش رو هم ندیدیم
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍