2777
2789
عنوان

بنظرتون بد شد نگفتم؟

114 بازدید | 12 پست

من یبار ازدواج کردم جدا شدم

بعد امروز یجا رفتم خانمه ازم خاستگاری کرد منم گفتم با مامانم صحبت کنید شمارشو دادم بهش و یکم درمورد پسرش گفت و عکسشو نشون داد

من اومدم مثلا حیا کنم گفتم باقیشو با خانوادم بگین شرایطو ک قبول کنن یا نه

ولی یادم رفت بگم من یبار جدا شدم

الان ک زنگ زد بهش بگم حتما میگه همون اول میگفتی ک شماره نگیرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه بعضیا براشون مطرح نیست همچین چیزی ماخودمون همینطوری و مگه ازدواج که کردی از بخت بدت بد شد باید بر ...

کاش همه یروزی متوجه بشن ۹۰درصد کسایی ک جدا میشن از دل خوششون نیس

وگرن کی حاظره خونه و زندگیو همچیو ول کنه بره باز خونه پدر

کاش همه یروزی متوجه بشن ۹۰درصد کسایی ک جدا میشن از دل خوششون نیس وگرن کی حاظره خونه و زندگیو همچیو ...

واقعا همه زن و مردا زندگیشونو دوستدارن آدم با یه امیدی ازدواج می‌کنه که خوشبخت بشه اوه وقتی نمیشه نمیشه دیگه 

آدم پاک و نجیب ازدواج می‌کنه جدا میشه منتظرازدواج مجدد میمونه آدم خراب که اینطوری نیست به فکر کار خودشه ازدواجم نمیکنه 

واقعا همه زن و مردا زندگیشونو دوستدارن آدم با یه امیدی ازدواج می‌کنه که خوشبخت بشه اوه وقتی نمیشه نم ...

به نظرم اصلا چیزی نیست که مانع بشه انسانیت مهمه نه اینکه طرف همبستر بوده یانه

واقعا همه زن و مردا زندگیشونو دوستدارن آدم با یه امیدی ازدواج می‌کنه که خوشبخت بشه اوه وقتی نمیشه نم ...

واقعا همینطوره

هرچند من خودم نمیخوام تا چندسال دیگ ازدواج کنم مامانم خیلی هی اصرار میکنه ک الان جوونی 

واقعا همینطوره هرچند من خودم نمیخوام تا چندسال دیگ ازدواج کنم مامانم خیلی هی اصرار میکنه ک الان جوو ...

چندسالته؟؟خوشبحالت که قدرت داشتی طلاق گرفتی ممکن دارم اذیت میشم و ادامه میدم 

خیلی اذیت شدی برای طلاقت؟

چندسالته؟؟خوشبحالت که قدرت داشتی طلاق گرفتی ممکن دارم اذیت میشم و ادامه میدم  خیلی اذیت شدی بر ...

۲۳سالمه خیلی زود و بی فکر ازدواج کردم به اصرار خانواده

اوایل خیلی خوب بود ولی بعد زندگیم کلا افتاد دست پدر شوهرمادرشوهرم

اب میخوردیم باید اجازه میگرفتیم شوهرسابقمم ک کاردرست حسابی نداشت من تازه عروس برای یه مانتو عید مونده بودم بعدشم ک فهمیدم معتاده و قرص میخوره کتکم میزد رفتم پزشکی قانونی

دو سال پروسه طلاقمون طول کشید از حق و حقوقام گذشتم