2777
2789
عنوان

تورو خدا خانومای باردار یا با تجربه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترشح باز عادیه من چی بگم ، دو قلو باردارم هماتوم دارم دوروزه خونریزی دارم دکتر گفت خطر داره فقط استراحت مطلق و شیاف خیلی میترسم برام دعا کنید چیزی نشه به بچه هام 

‌‌ زندگی  هیچوقت آسون­تر نمیشه، تو قوی­‌تر  ‌شو...!️
ترشح باز عادیه من چی بگم ، دو قلو باردارم هماتوم دارم دوروزه خونریزی دارم دکتر گفت خطر داره فقط استر ...

منم از ۴ هفته تا الان ک ۱۰ هفته ام لکه بینی قهوه ای گاهی وقتا خونریزی دارم.رفتم سونو گف هماتوم داری😣

ترشح باز عادیه من چی بگم ، دو قلو باردارم هماتوم دارم دوروزه خونریزی دارم دکتر گفت خطر داره فقط استر ...

عزیزم منم هماتوم داشتم لک بینی و درد شدید پریودی هم داشتم همین شیافو بزن استراحتم باید شبیه مطلق باشه، حموم زیر ۵دقیقه باشه تایمش،دسشویی هم فرنگی برو،من با رعایت اینا مشکلی پیش نیومد واسه بچم خداروشکر،استرسم نداشته باش که سمه برات انشاللا بچه هات صحیح و سالم بیان بغلت الهی آمین❤️

منم 25 هفتم نسبت ب قبل ترشحاتم بیشتر شده

یعنی جوری شده ک شلوارت خیس بشه؟ 

یهویی  زیاد شد یا نه؟

خدایا شکرت بابت داشتن دخترم 👶🏻🩷 عمر مامان بی صبرانه منتظر دیدار باهاتم قول بده سر وقت و صحیح و سالم بیای پیشم قشنگم 🌝🍒 تاریخ. ¹⁴⁰²,⁶,¹⁷
عزیزم منم هماتوم داشتم لک بینی و درد شدید پریودی هم داشتم همین شیافو بزن استراحتم باید شبیه مطلق باش ...

دستشویی حتما باید فرنگی باشه آخه راحت نیستم

‌‌ زندگی  هیچوقت آسون­تر نمیشه، تو قوی­‌تر  ‌شو...!️