2777
2789

شما هم هقته من ترشح زیاد داشتین؟ در حدی ک شلوار تون خیس بشه  برای من از دیروز صبح یهو یکم شلوارم‌خیس شد دیگه از اون موقع مدام‌خودمو چک میکنم  

ترشح دارم همش‌قطره ای میریزه ازم 

کمر درد و درد پریودی دارم 

رفتم بهداشت گفت عادیه 

ولی میترسم 

شرایطمم جوری نیس ک برم بیمارستان 😭😭😭😭 خدایا از روز اول محرم دل منو نشکن خدایا😭😭🤲🤲🤲

خدایا شکرت بابت داشتن دخترم 👶🏻🩷 عمر مامان بی صبرانه منتظر دیدار باهاتم قول بده سر وقت و صحیح و سالم بیای پیشم قشنگم 🌝🍒 تاریخ. ¹⁴⁰²,⁶,¹⁷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترشحه یا شبیه ادراره

ببین وقتی دست میزنم قشنگ‌مث ادرار 

خدایا شکرت بابت داشتن دخترم 👶🏻🩷 عمر مامان بی صبرانه منتظر دیدار باهاتم قول بده سر وقت و صحیح و سالم بیای پیشم قشنگم 🌝🍒 تاریخ. ¹⁴⁰²,⁶,¹⁷
عفونت نیس؟

ترشحاتم سبز رنگ بودن از اول بارداری  

خارش و سوزش ندارم 

از دیروز صبح یهویی اینجوری شدم

پاشو برو اورژانس

ببخشید عکس دسمال ک خیش شده رو میتونیم برات  بزارم 

دقیقا اینجوری میشم همش

ترشحاتم سبز رنگ بودن از اول بارداری   خارش و سوزش ندارم  از دیروز صبح یهویی اینجوری شدم

شاید تکرر ادرار داری منم تکرر دارم اگه زود نرم دستشویی لباسم یکم خیس میشه

مامانِ یه دختر کوچولو👧عشقِ مامان،قربونش بشمِ مامان
شاید تکرر ادرار داری منم تکرر دارم اگه زود نرم دستشویی لباسم یکم خیس میشه

ن خب ادرار آدم‌حس میکنه ک ادرار ولی این قشنگ حس خیسی به آدم‌میده

خب عزیزم دارم میگم برو اورژانس دیگه 

شرایط شو ندارم خو😭