2777
2789

سلام

شوهرم گواهي نامه ماشين نداره (قصد داشت اين ماه ثبت نام كنه) موضوع از اين قراره ديروز شوهر خالم زنگ زد بهش چون خودش سر كار بود بره ماشينشو برداره ازخونش و فقط ببره تعمير گاه چون ماشينو تازه خريده ولي بايد اوكي ميكرد تا ببره تعويض پلاك. شوهرم تو رو در واسي قبول كرد اما شانس بدش تصادف كرد. حالا خواستم ببينم ب نظرتون ما چقد از خسارتو بهشون بديم؟ بايد كلشو بديم يا نصفشو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه خود شوهر خالم هم مقصر بوده خيلي اصرار كرد ك فقط ببرين تعمير گاه و كلي تشكر …البته بعدشم شوهر خالم گفت خودم مقصر بودم اشتباه كردم ، شوهرم اومد لطف كنه اما اينجوري شد 

اخه خود شوهر خالم هم مقصر بوده خيلي اصرار كرد ك فقط ببرين تعمير گاه و كلي تشكر …البته بعدشم شوهر خال ...

بدون گواهي نامه بوده فقط همون لحظه تصادف زنگ زده شوهر خالم و اونم اومده و گفته گواهي  نامه خودشو داده اخه ماشين خراب بوده گازش بيشتر براي همين تصادف كرده

راننده جلويي جلوش ترمز زده در هر صورت بيمه خسارت اون طرفو داده فقط خسارت ماشين ميمونه ك اونم ميخوايم بديم ديگ