2777
2789
عنوان

کلاهبرداری جدید

586 بازدید | 10 پست

بچه ها امروز با من از طرف اداره پست زنگ زدن که شما در تاریخ فلان چون پست هوایی داشتید برنده گوشی سامسونگ شدید که ما همراه با این گوشی یه پکیج ست نمیدونم چی چی آلمانی میفرستیم و شما فقط باید هزینه پکیج که یه میلیون و نیمه هست رو پرداخت کنید . گفت میخواید منم گفت نه.

جالبش اینه اسم و آدرس دقیق من رو میدونست تاریخ پست هوایی رو میدونست.

بعدشم اگه واقعا چیزی برنده شدم خب بفرست دم خونه م اون پول اضافه چیه. سایت اداره پست رو هم چک کردم اصلا همچین قرعه کشی ندارن. 

خیلی مواظب باشید.

من نسلدر نسلمون پست خونن دروغه 

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

موندم آدرس و اسم و تلفن من رو از کجا آوردن ؟

به شرکت میدن دیگه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

عزیزم کلاهبردارن

منم یه بار زنگ زدن دادن پست اورد در خونه ما و چون خرید پرداحت در محل داشتیم همراه با این ساعت گفتم اینو نمیخوام اون بسته رو پرداخت بزن سریع ساعت رو زد بعد گفت طوری نیس برو پست پست هم گردن نگرفت جالب ادرس فرستنده نداشت هی گفتم شما کارتون غیر قانونیه مکه میشه ادرس فرستنده نباشه گفتن به پست تهران شکایت کن کردم چرت و پرت تحویل داد گفت به فتا بگو به فتا گفتم گفت به ما ربطی نداره اینترنتی که نبوده خلاصه می‌شود ۱۷۰ تومن گرفت ساعت اسباب بازی تو بسته بود 

چند ماه بعد با همون شماره زنگ زدن گفتم الهی شر دامنتو بگیره اینقدر کلاه مردم رو برمیداری گفت اشتباه شده خندید 

الان با شماره ۶۵۳۱۸۴۳۹ درست نیم ساعت پیش از تهران زنگ زدن گفتم خجالت نمیکشی اینقدر کلاهبرداری میکنی غش کرد از خنده و قطع کرد

میدونی روزی چقد درمیارن پست حمایت می کنه جایی برای شکایت نیست و....

فقط خدا لعنتشون کنه

زمان کرونا هم زیاد بود از این نوع

ی پکیج تشکیل شده از ماسک و الکل و... 

ماه اول ۶۰ تومن.. 

از ماه بعد رایگان.. الکی

خواهر من اوایل کرونا از اینا گرفته بود.. 

بعدً ک بهش گفتیم دروغه و کلاه برداری.. چقد حرص خورد😂

اگر توانستید به مگس ها بفهمانید که گل از زباله  بهتر است، می توانید به خائنین ممکلت بفهمانید کشور، از ثروت بهتر است...🙌
درسته دروغه چرا پست حمایت می کنه . چرا ادرس فرستنده نداره؟ میدونی

اینا اطلاعات از بالا زد و بند و...میگیرن عین مخابرات که کتاب میفروختن و....خب جنس بنجول میفرستن چرا بنویسن که بتونی بری اونجا

عزیزم کلاهبردارن منم یه بار زنگ زدن دادن پست اورد در خونه ما و چون خرید پرداحت در محل داشتیم همراه ...

خدا لعنتشون کنه اینقدر مال مردم خوردن عادی شده تبدیل به شوخی شده براشون. منم میخواستم شماره رو به فتا بدن ولی گویا پیگیری نمیکنن.

خدا لعنتشون کنه اینقدر مال مردم خوردن عادی شده تبدیل به شوخی شده براشون. منم میخواستم شماره رو به فت ...

نه من دنبالشو گرفتم فایده نداشت البته حق با فتا بود به اینا ربطی نداره باید رفت از پست شکایت کرد چون سر وتهش به پست وصل هستن

نه من دنبالشو گرفتم فایده نداشت البته حق با فتا بود به اینا ربطی نداره باید رفت از پست شکایت کرد چون ...

فک می کنی اخر شکایت و شکایت کشی چی بشه نهایت اون شماره مال یه جای اجاره ای هست یا سیم کارت بی صاحب پست هم تو کلی بابت شکایت وقت گذاشتی هزینه کردی اگه بر فرص محکوم بشه همون پول ساعت رو بده