2777
2789
عنوان

کسی مدرک معادل دیپلم خریده؟؟

334 بازدید | 10 پست

تنها هدفم اینه ک تومدرسه دخترم میزان سواد شوهرم دیپلم ثبت شه نه سیکل،مدرکشو بخرم یا معتبرنیست؟؟

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دیپلم ثبت شه چه خیری برای دخترت داره؟

دوست ندارم جلو دوستاش  ومعلماش خجالت زده بشه،پدرخودم بیسواد بود مدیر و معلمام تحقیرم کردن

من خودم ندارم دلم میخواد برم سرکار همه جا دیپلم میخان

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
دوست ندارم جلو دوستاش  ومعلماش خجالت زده بشه،پدرخودم بیسواد بود مدیر و معلمام تحقیرم کردن

واقعا که 

من نمیدونم شما چه دوره ای درس خوندین اون موقع اینطوری برخورد میکردم

اولا که مدرک پدر مادر هیچوقت جار زده نمیشه فلانه 

ی فرم میدن پر میکنی همونجا میمونه تموم میشه میره هیچکیم نمیبینه😐

پدر مادر من تسهیلات ابتدایی داشتن من هیچوقت خجالت نکشیدم چون اگرم کسی میفهمید هیچوقت مسخره نمیکرد خیلیای دیگه هم اینطورین اصلا برا کسی مهم نیست 

بعدشم اگه کسی مسخره می‌کرد من اصلا برام مهم نمیشد 

بنظرم عوض این کارا به دخترتون یاد بدین قوی باشه و به خودش و پدر مادرش همینطور که هست افتخار کنه طرف پدرمادرش هزارتا ایراد داره بازم با افتخار ازش تعریف میکنه

اومدم اینو بنویسم غذام سوخت امیدوارم حرفام تاثیر گذار باشه  

واقعا که  من نمیدونم شما چه دوره ای درس خوندین اون موقع اینطوری برخورد میکردم اولا که مدرک پد ...

درسته عزیزم،ولی خودم دوست دارم دیپلم داشته باشه،اخه نمیدونی چه رکبی خوردم برا ازدواج،زمانیکه نامزد بودیم تحصیلاتش دیپلم گفت شغل شرکتی،سالم،بعد ازدواج فهمیدم سیکله،معتاده و شغل آزاد😔

ای کاش بیشتر تحقیق میکردین

بابام نزاشت،حتی زور شدم ک بشه ببینمش،یه قیامت بپاکرد ک فامیله و فلان،الانم بهشون نگفتم مشکلاتمو