2777
2789
عنوان

مامانا شما هم عذاب وجدان میگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 52 پست

دختر من این عادت و داشت با شیر نمیخوابید باید تو بغل سرپا میخوابید. وای بحال روزی که همزمان هم خوابش میومد هم گرسنه بود گریه میکرد چون عادت نداشت با سینه بخوابه مجبور بودم اول سرپا بخوابونمش بعد شیرش بدم. کم کم از سرش افتاد. شوهرمم عادت داشت صبونه بخوره لقمه ببره ساعت 4 سرکار میره واقعا برام سخت شده بود وقتی بیدار میشدم دخترمم همزمان بیدار میشد خوابوندش سخت میشد دیگه شوهرم بیخیال صبونه شد گفت همونه لقمه هام کافیه بنده خدا صبح یواش بی سرو صدا میره ازترس اینکه بیدارنشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بعد از دوماهگی دخترم دیگه بیدار نشدم صبونه بدم به شوهرم

تازه سزارین کرده بودم با شکم پاره پامیشدم املت درست میکردم میدادم بهش، ساعت 6 صبح.😐 واقعا چه توانی داشتما

لطفا برای حاجت دلم صلوات بفرستید، منم براتون دعا میکنم💓

شوهرتم مگه بچست که شما با اون حالت و خستگیت بیدارشی؟ رک و واضح براش توضیح بده که داری آسیب میبینی و نمیتونی فعلا مسئولیت صبحانه و بیدارکردنش رو گردن بگیری؛ بچه بزرگتر بشه و توان جسمی داشته باشی دوباره با انرژی و احساس خوب اینکارو انجام میدی

اینجوری بگی بهتر درکت میکنه

در هر حالت اشتباهه😕    حسرت خوردنو میگم☺

باید ی چیزایی عوض‌ کنی 

مثلا صبحونه شوهرت شب که ساعت ۲ میخوابی بچین حالا یا رو میز یا سفره 

چای پر کن تو فلاسک خودت بگیر بخواب 

صبح هم خودش پاشه 

بچه که نیست ساعت بذار بالا سرش بگو خودت بیدار شو صبحونه ات بخور 

بعدشم اگه توان مالی داری شیرخشک‌ بگیر 

اگه نداری میتونی یارانه بچه ات بذاری برای شیرخشک 

یارانه که ریختن برو چند تا شیرخشک بگیر بذار خونه

بچه ات گرسنه میمونه که بغل میخواد و نمیخوابه 

بچه سیر باشه چند ساعت می‌خوابه 

نگو‌هم شیرم خوبه 

بعضیا شیرشون زیاد ولی آبکی

شیر باید چرب باشه که بچه رو سیر کنه 

باز اگه توان‌ مالی داری برای خودت آهن و ویتامین های b وD بگیر چون باعث میشه کمتر خسته شی

اگه توان مالی نداری برو بهداشت بگو ندارم شیرخشک‌یارانه ای چیه حمایتم کنید 

خونه رو هم ول کن

هر وقت بچه خوابید بخواب 

حداقل نیم ساعت بخواب بعد بیدار شو یساعت کار کن باز بگیر بخواب 

نه اتفاقا خیلی دوست داره دخترمو از زرکار که میاد یکم بغلش میکنه باهاش بازی میکنه ولی نگهش نمیداره من ...

ب همون اندازه ک تو مسئولی اونم مسئوله از سرکار اومد بهش دو ساعت وقت بده برای استراحت بعد بچه رو بده دستش 

اگ گفت من سرکار میرم بگو خب من چیکار کنم توام پدری وظیفه اته اگ تو بیرون کار میکنی من علاوه بر بچه داری کار خونه ام دارم

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)

عزیزم‌اگه کالسکه داره بچت امتحان کن شاید توش اروم شد.منم‌بچم خیلی اذیت میکرد کالسکه اوردم داخل خونه تو اون میگردونومش هم اروم بود هم زودتر میخوابید ...بیدارم میشد یکم تکون میدادم کالسکه رو میخوابید

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!

بعد زایمان تا شش ماه یکسال باید زندگی رو با بچه تنظیم کنی خیلی سخته به نظر من مهم ترین کار تو این شرایط اینه که از بچه مراقبت کنی و روابط زناشویی رو به حال قبل برگردونی من تا سه ماهگی بچه اولم وقت نکردم خونه رو جارو برقی بکشم وقت نداشتم واقعا

نه اتفاقا خیلی دوست داره دخترمو از زرکار که میاد یکم بغلش میکنه باهاش بازی میکنه ولی نگهش نمیداره من ...

شوهرت 43 کیلوعه؟😮

لطفا برای حاجت دلم صلوات بفرستید، منم براتون دعا میکنم💓
داره میره تو ۶ ماه

بهش غذا میدی؟؟؟

اگ شروع نکردی شروع نکن براش 

و اینکه مسئولیت بنداز گردن شوهرت

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)