2777
2789
عنوان

اجاره بها

972 بازدید | 22 پست

دوستان صاحب خانه ما 50درصد اجاره رو زیاد کرده میگه امسال 700تومن پیش ۵۰ میلیون اجاره میشه شکایت کرد کسی تا باحال پیگیری کرده نتیجه بگیره ؟من که جابجا میشم ولی دلم میخواد اگه قابل پیگیریه پیگیری کنم اینکه همه سکوت کنیم درست نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما مالک هستیم پارسال ۴۰ درصد اضافه کردیم که با توجه به افزایش قیمت ها معقوله

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

از کی شکایت کنی وقتی قیمت ملک و خونه اینقدر بالا رفته.کلا همه چی بالا رفته  به طبع اجاره بها هم بالا میره.

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
چاقو که نذاشته زیر گلوت به جیبت نمیخوره بلند شو

من که گفتم بلند میشم ولی اگه همه فقط جابجا بشیم و هیچ واکنشی نداشته باشیم این روند ادامه داره والا اجاره ما از دوستامون که خارج از ایران زندگی میکنم بیشتره 

قیمت رهن و اجاره نسبتی از قیمن کل ملک هست وقتی بعلت تورم قیمت ملک نجومی شده نمشه توقع کنی به همون قیمت های قبل رهن بدن

شما تا ۴-۵ سال پیش با ۵۰۰ تومن میتونستی یه خونه مناسب بخری الان رهن همون خونه شده ۱ میلیارد چون قیمت خریدش بیشتر  از  ۵-۶ میلیارد شده

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

حتما جای خوبیه، متراژش بالاست و امکانات خاصی داره. خواهر من ماهی ۴۵ اجاره می‌ده، البته با تخفیف و چونه زدن فراوان. صاحب‌خونه‌اش ماهی هزار دلار تعیین کرده. بسته به دلار، قیمت رو بالا می‌بره. 

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.