2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه یکی بی قضاوت به حرفام گوش کنه

دختر خوب میدونم چه شرایط سختی داری، بدون حامی و الانم مشکلت با پسر عموت، زندگی همیشه عادلانه نیست ولی همیشه هم بد نیست حتما روزای خوب و قشنگ هم دوباره تجربه میکنی، ولی الان سرایطتت خیلی سخته،ی دختر با شرایط تو نسبت به خیلی از هم سالاش باید بیشتر تلاش کنه و قوی‌تر باشه، تو بعد از گذروندن این سختی ها تبدیل میشی به ی دختر قوی، باید و مجبوری وسط اینهمه غم و گرفتاری ، برای خودت روزنه امید پیدا کنی و سمت اون نور بری، اصلا نمیخوام غمت رو کوچک جلوه بدم چون میدونم که بزرگه ولی مث تو و حتی با شرایط بدتر از تو هم خیلی ها هستن، پس با فکرت دنبال راهکار باش، راهکارای منطقی و مسیرایی که به نظرت میتونه وضعیتت رو بهتر کنه، باید زودتر از هم سن و سالات بزرگ بشی و بالغانه رفتار کنی، باید بیشتر درس بخونی و بیشتر تلاش کنی تا بتونی دانشگاه بخصوص شهر دیگه بری که از خونه عموت دور باشی، بعدشم حتما حتما خیلی زود وارد بازار کار شو و زرنگ باش! دنیا جای غم و غصه نیست، دنیا ادمای ضعیف رو  نمیخواد، تو باید خیلی قوی باشی و من مطمینم که میتونی روی پای خودت وایسی، باید خیلی زود مستقل بشی، زندگی ادمای موفقی رو بخون که از ته چاه بدبختی خودشونو کشیدن بالا و موفق شدن، پس تو هم میتونی زندگیتو نجات بدی، فقط نیاز به یکم درایت و تلاش بیشتر داری، من از دور ی قسمتی از زندگیت رو میدونم و تو تایپیک قبلی هم گفتم حتما باید با ی نفر در میون بگذاری به نظر من مشاور مدرسه گزینه خوبیه،