2777
2789
عنوان

بارداری

111 بازدید | 9 پست

خانوما کسی هست اینجا اولین عدد بتای که داده پایین باشه و بچه مونده باشه ؟ من ۳ روز از پریودی گذشته بود چون پریودی هام منظم بود مشکوک شدم بی بی چک زدم دیدم خط دوم سریع بعد ۳ دقیقه پیدا شد رفتم عدد بتا دادم عدد بتا پایین بود ۳۶۸ هستش، دکتر گفت هر دو روز باید عدد بتا چک بشه اما اگر دیدی خیلی درد داری باید سونو واژینال بدی که ببینیم خارج رحم هستش یا خیر که خطرناک نباشه درد گه گاهی مثلا چای بخورم اونم کمرنگ یا سرپا زیاد وایستم یا روی صندلی زیاد بنشینم مثل مطب دکتر دردا میاد سراغم مثل پریودی داخل رحم تیر میکشه ، یکبار هم سابقه ی سقط داشتم اونم عدد بتا اولش ۲۵۶ بود اما بعدش ۱۰۰۰ شد ولی درد زیاد شد و ب خونریزی افتاد ، الان خیلی رفتم تو فکر چرا شانس من عدد بتام پایینه از دوستم پرسیدم میگفت یک روز تاخیر در پریودی عدد بتاش هزار به بالا بود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو بارداری ب تعداد انسان ها تفاوت وجود داره، امکان داره لقاح  شما خیلی دیر اتفاق افتاده باشه، بخاطر همینم عدد بتا اینجوریه ، و در ثانی پایینم نیست، خواهر من با بتای ۵۰، الان ۵ ماهه بارداره ، ان شاالله خدا برات خیر بخواد عزیزم 

عدد بتام 114 بود روز 40 سیکلم

پسرمم الحمدالله سالمه

من مجدد هم آزمایش ندادم

عشق از همانجايى شروع شد كه حالمان به هيچ چيز خوش نشد الا دوست داشتنش...  🧡💛 پسرم منو بابایی عاشقتیم 😍 خیلی خوشحالم که خدا لایق دونسته و تو رو به ما داده. خدایا شکرت بابت هدیه قشنگی که به ما دادی 🙏🏻😍❤️

تازه لک بینی هم داشتم

لقاح دیر تشکیل شده بود علتش همین بود

عشق از همانجايى شروع شد كه حالمان به هيچ چيز خوش نشد الا دوست داشتنش...  🧡💛 پسرم منو بابایی عاشقتیم 😍 خیلی خوشحالم که خدا لایق دونسته و تو رو به ما داده. خدایا شکرت بابت هدیه قشنگی که به ما دادی 🙏🏻😍❤️
تو بارداری ب تعداد انسان ها تفاوت وجود داره، امکان داره لقاح  شما خیلی دیر اتفاق افتاده باشه، ب ...

دقیقا خودمو همینجوری قانع میکنم میگم بدن هر کسی فرق داره اگه قبلن سقط داشتم ب این معنی نیست اینم همون طور میشه از اکثر دوستام پرسیدم بالا بود برا همین تو فکر رفتم  و به بارداری اولم داشتم فکر میکردم و حقیقتا ناراحت میشدم چون اولی سقط کردم یه جورای ترس نشسته تو وجودم الان این یکی بعد از یکسال جواب گرفتم خیلی منتظرش بودم 

عدد بتام 114 بود روز 40 سیکلم پسرمم الحمدالله سالمه من مجدد هم آزمایش ندادم

خدارو هزار مرتبه شکر از خدا میخوام همیشه سالم و تندرست باشه انشالله برا منم بمونه 🥹🥹🥹🥹