2777
2789

میشه لطفا تجربیاتتون رو بگید

مثلا کسی که اوایل رابطه کلا ترس از داست دادنمون رو داره و حتی با کوچکترین قهر داغون میشه و همه تلاشش رو برای شما میکنه  ولی بعد یه مدتی که با شرایط مختلف کنار میایم و یه جورایی خیالش از بابت بودنمون راحته و میدونه هر کاری هم کنه بازم کنارشی مثلا چند روز خودش قهر میکنه 🙄😐

باید چکار کنیم؟ چطوری وضعیت رو کنترل کنیم؟ 

میدونم اشتباهاتی صورت گرفته، چطور میشه اصلاحش کرد؟ 

اولویتت رو خودت قرار بده 

برنامه ی زندگیت رو عوص کن بیشتر برای خودت وقت بذار 

همبشه در دسترس نباش 

از اینده صحبت نکن بذار اون بحث کنه 

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
اولویتت رو خودت قرار بده  برنامه ی زندگیت رو عوص کن بیشتر برای خودت وقت بذار  همبشه در د ...

ممنونم که راهنماییم کردید

ما به خاطر یه موضوع بحث کردیم (تاپیک های قبلم هست) دوتامون اشتباهاتی داشتیم، ولی من چندین بار تلاش کردم و پیش قدم شدم ولی اون هیچ قدمی برنداشت و اصلا درست رفتار نکرد(کلا فرق کرده) منم دیگه پیگیر نشدم و کاری نکردم، الان تقریبا سه روزه که خبری ازش نیست، باورم نمیشه برای همچنین موضوعی توی این وضعیت هستیم، وقتی برگشت چطوری رفتار کنم؟ خیلی ناراحت شدم دوست دارم یه درس درست و حسابی بهش بدم (قبلا اصلااااا اینطور نبود ولی اینگار از بودنم خیالش راحت شده برای همین اینطوری رفتار میکنه) 

به نظرتون بی محلی کنم خوبه؟ شما تجربه ای دارین؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی میبینه  باشه یا نباشه برات فرقی نمیکنه و زندگی نرمالت رو پیش میبری 

همش منتظر نیستی برنامه کنه یا منتظر تماسش نیستی میفهمه بود و نبودش مهم نیست و بیشتر ترس از دیت دادنت رو داره

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
ممنونم که راهنماییم کردید ما به خاطر یه موضوع بحث کردیم (تاپیک های قبلم هست) دوتامون اشتباهاتی داشت ...

اگر بحث مهمی بوده نمیه تموم ولش نکن و راجبش صحبت کنید اما اگر بحث مهمی نبوده غر بزنی همه چی رو بدتر میکنه وقتی برگشت جواباش رو کوتاه و مبهم بده همه چی رو توضیح نده و سرسنگین باش این خیلی مردا رو اذیت میکنه باعث میشه فکر کنه چی باعث تغییر رفتارت شده نه من توی رابطه نبودم فقط برای اشنایی صحبت بوده بهت پیشنهاد میکنم کتاب زنان زیرک هم بخون

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
وقتی میبینه  باشه یا نباشه برات فرقی نمیکنه و زندگی نرمالت رو پیش میبری  همش منتظر نیستی ...

موافقم، متاسفانه وقتی خیالشون از بودنمون راحت میشه دیگه اون تلاش قبل رو برای رابطه نمیکنند

چه طرز فکر اشتباهی

چرا باید دو نفر ترس از دست دادن همو داشته باشن؟

میشه همو دوست داشت

عاشق هم بود

به وفاداری هم ایمان داشت و وفادار بود

ولی فقط کافیه طرف بدونه اگه یه روزی خیانت کنه و حرمت عشقو بشکنه خط قرمزته و به هیچ قیمتی باهاش نمی مونی

ممنونم که راهنماییم کردید ما به خاطر یه موضوع بحث کردیم (تاپیک های قبلم هست) دوتامون اشتباهاتی داشت ...

کی هست؟ دوس پسره؟

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

اگر بحث مهمی بوده نمیه تموم ولش نکن و راجبش صحبت کنید اما اگر بحث مهمی نبوده غر بزنی همه چی رو بدتر ...

اون تاپیک که گفتم به نظرتون رفتار کدوممون اشتباه بوده؟ 

نوشتم، اگر تونستید بخونید خوشحال میشم

من میخواستم صحبت کنیم تا حل بشه، بهش گفتم الکی بحث رو طول نده، چندین بارم تلاش کردم ولی برخلافِ قبل تمایلی نداشت منم دیگه خودمو بیشتر کوچک نکردم و کاری نکردم، وقتی خیلی زیاد ناراحت میشم معمولا سکوت میکنم و کلا جوابشو نمیدم(خیلیی خیلی کم پیش میاد اینطور کنم) به نظرتون برگشت کلا هیچی نگم تا یکم حساب کار بیاد دستش؟ یا همون سرسنگین باشم؟ 

بابت معرفی کتاب هم ممنونم

درسته منم نظرم همینه  ولی بازم یه سری راهکار و رفتارها برای رابطه لازمه

به خودت اهمیت بدی اون باید بفهمه تو برا خودت مهمی و آدمی که به خودش اهمیت بده دارای سلامت روانی هست و اونم باید به خودش اهمیت بده تا بتونه به بقیه اهمیت بده کمبود در وجود افراد باعث روابط سمی میشع

ماندنی باشد خودش راهی مهیا میکند..
چه طرز فکر اشتباهی چرا باید دو نفر ترس از دست دادن همو داشته باشن؟ میشه همو دوست داشت عاشق هم بود ...

با حرفاتون موافقم 

شاید من منظورم رو بد رسوندم، من دنبال یه سری رفتار و راهکار بودم که همیشه توی رابطه برای فرد مقابل جذابیت داشته باشیم، همون تلاشی که رو میکرده برامون بعد از گذر زمان هم بازم برای ما و رابطمون تلاش کنه 

مثلا اوایل مشکلی پیش میومد، خیلی برام تلاش میکرد، ولی کم کم که من با شرایط مختلف کنار اومدم و متاسفانه شاید یه جاهایی اون سیاست یا رفتار درست رو نداشتم و یه جورایی خیالش از بابت بودنم راحته و میدونه که من کنارش میمونم برای همین اون تلاش اولیه رو نمیکنه