2777
2789

من ده روز پیش سقط خود به خودی توی ۵ هفته داشتم، روز اول سونو دادم ۱۳ میلی بقایا داشتم . الان ده روز میگذره هم خونریزی کامل قطع شده و هم بیبی چک منفیه و علائم هم هیچی ندارم. به نظرتون کامل دفع شده، حتما باید سونو برم؟!

خدایا چنان کن سرانجام کار / که تو خشنود باشی و ما رستگار

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر هم چیزی مونده باشه با پریود بعد دفع میشه تو این مدت پیاده روی زیاد داشته باشین

آخه میخوام دوباره اقدام کنم، سری قبل بعد یکسال اقدام باردار شدم ، سنم هم بالاست، نمیخوام صبر کنم تا بعد پریود

آخه میخوام دوباره اقدام کنم، سری قبل بعد یکسال اقدام باردار شدم ، سنم هم بالاست، نمیخوام صبر کنم تا ...

من اواخر مرداد سقط کردم و درست سر چهل روز 25مهر پریود شدم، بعدش یکبار رابطه محافظت نشده داشتم، نمی‌خواستم اقدام کنم چون سقط مکرر بودم و باید میرفتم دکتر، خیلی خدا خواسته با اون رابطه الان پسرم رو تختش خوابه خدا رو شکر

باید حتما یک دور پریود بشین

و چون سقط خود به خودی داشتین دو سه ماهی به بدنتون استراحت بدین بعد اقدام کنین،

سقط من با قرص بود به علت توقف رشد

من اواخر مرداد سقط کردم و درست سر چهل روز 25مهر پریود شدم، بعدش یکبار رابطه محافظت نشده داشتم، نمی‌خ ...

خدا حفظش کنه براتون ، من چون هم سنم زیاده و هم تنبلی تخمدان دارم میترسم دوباره خیلی طول بکشه تا باردار بشم، سن جنین هم چون کم بود خیلی اذیت نشدم وقتی سقط شد. ممنونم از راهنماییت عزیزم🌹