2777
2789

من از آدمایی که سالها این حرکتو انجام میدن بدم میاد دسته خودمم نیست... الان نگید سرت میاد و...  چون که من مشکلات خیلی بزرگیو پشته سر گذاشتم ولی همیشه سعی کردم قوی باشم...  ولی مادرم از وقتی که من ۱۴ سالم بود تا الان که ۳۲ سالمه هی خودشو زده به افسردگی واقعا دیگه اینجای زندگیم حتی ذره ای دوسش ندارم حتی نوک سوزن هیچوقت برامون مادری نکرد حتی اون ۱۴ سالم مادر خوبی نبود بعد از ۱۴ سال هم کاملا بود و نبودش معلوم نبود فکر کنم اگه نبود شاید برا همه بهتر میشد... حالا کسی بگه افسردم حالم بهم بهم میخوره... خب افسرده و دیونه ای بچه نیار چرا چند تا چندتا میاری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم واقعا افسرده ام یا نه 

ولی شوهرم همیشه میگه تو افسرده ای بدبخت

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘 
الان همه بهت حمله میکنن چون جات نبودن نمیفهمن چی کشیدی آدم خسته میشه کم میاره هر چیزی حدی داره مادرت ...

خیلی دکتر بردیم خیلی محبت کردیم ولی به هیچ جاش نیست این زن... 🥲

منم یه تایمی افسردگی گرفتم 

و فهمیدم دارو فایده نداره ادم باید خودش بخواد

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

عزیزم الان من بیشتر افرادی که میبینم حالت افسردگی دارن یا اینکه استرس و اضطراب شدید که خیلی به اطرافیان انتقال داده میشه ،منم مثل شما کسانی که همش می‌نالن  و همش احساس افسردگی و تنش دارن دوست ندارم در ارتباط باشم .شاید حال مادر شما واقعا بد هست یا اینکه ازین افراد منفی گرا هست که به بهبودی خودش کمک نمیکنه

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
خب کمکش کن

۲۰ساله اینجوره فکر میکنی کمک نکردیم؟ هرچی محبت هم میکنی باهاش حرف میزنی کارهاشو میکنی میگه من مثه تو فکر نمیکنم😪 واقعا دیگه حتی صداشم میشنوم حالم بد میشه میگه به منو خواهرم به بچه هاتون غذا ندید تا انرژی نداشته باشن 😑 دقیقا دوس داره مثه خودش دیونه باشیم! 

به کارهای شخصیت میرسی؟ 

منظورت آشپزی و خونه تمیز کردنه ؟ اره به اینا خیلی میرسم ولی مپلا به خودم زیاد نمیتونم وقت بزارم یا بیرون زباد نمیرم مگر اینکه کاری داشته باشم چون دوتا بچه کوچیک دارم بیرون میرم خیلی اذیت میکنن فروشنده ها ناراحت میشن بچه رو میبری توی مغازه ، خونه کسی ام زیاد نمیشه گذاشت  چون زباد تو خونه میمونم میگه افسرده ای

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘 
اون خودش صد برابر عذاب میکشه و این حرف شما ب گوشش برسه ممکنه خودکشی کنه 

عزیزم خودکشی😂😂 میگم اصلا براش مهم نیست تو چه فکری میکنی تنبلو خودخواهه کارهای شخصیشم نمیکنه همین یه ماه پیش منو انداخت بیرون از خونه اشون... جلو شوهرمو پسرم کلی حرف بارم کرد... کلا مارو دوس نداره میگه هزارتومن خرج نکنم بعد میاد یه هفته یه هفته خونه منو خواهرم میمونه حتی لیوانشم جابه جا نمیکنه همش میگه کباب میخوام فقط... بعد حاضر نیست بچه هاش تو خونه اش یه خورش بخورن... میگه باید پولاتونو بدین به من بعد بابام میلیاردره😴 کلا درموردش بگم کتابی میشه آخرش هم میگه افسرده ام... شما درک نمیکنی من چی کشیدم اون موقعه ها از مدرسه میومدم غذایی نبود بخوریم نمیزاشت خودمونم دست بزنیم ۱۶سالگی هم گفت شوهرکن برو...