2777
2789

خانواده پولدار

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا موفق هستن؟من خیلی پولدار دیدم که روابط بدی دارن یا جدا شدن 

توی اطرافیان ما اوکین

از اول همه چی براشون مهیاس و فقط به مسافرتو عشقو حالو اینا فک میکنن

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

اعتقاد شخصی خودم اینک وقتی موقعیت مالی دختر از پسر بهتره اون ازدواج موفق تره 😁😁😁😁

البته پسر هم موقعیت پیشرفت خوبی داشته باشه 

من الان سمت شوهر خیلی مورد احترامم اول اینک خودم بهشون احترام میذارم دوم اینک از لحاظ مالی و اجتماعی از اونا بالاتریم و از پدرمم خیلی حساب میبرن

نه اشتباهه .برای من که کاملا برعکس دراومد 

دختر عمه منم برعکس شد. یه تک دختر تحصیل کرده خوشگل وضع مالی خوب... گیر یه آدم بی فرهنگ بد دل که زن رو کنیز میدونه افتاد. میخواد جدا بشه شوهرش دست بزن داره و نمیذاره هیچ جا بره. دختر عمم افسردگی گرفته نه تلفنی نه دیدن پدر مادری... قبلش همش کلاس نقاشی دانشگاه، مهمونی و.. بود

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
دختر عمه منم برعکس شد. یه تک دختر تحصیل کرده خوشگل وضع مالی خوب... گیر یه آدم بی فرهنگ بد دل که زن ر ...

دقیقا منم مورد اینجوری بیشتر دیدم و شنیدم. مرد اگه اقتدار و غرور داشته باشه به نظرم نمیره بالاتر از خودش بگیره .اکثرا که دیدم پاشون رو بالا بالا میذارن می خوان خودنمایی کنن و عقده هاشون رو خالی کنن ‌.البته استثنا هم هست 

دقیقا منم مورد اینجوری بیشتر دیدم و شنیدم. مرد اگه اقتدار و غرور داشته باشه به نظرم نمیره بالاتر از ...

به نظر منم شوهر دختر عمم میخواست خودنمایی کنه و عقده هاشو خالی کنه. به دختر عمم گفته چطور پدر مادرت تو براشون انقد مهمی و تحویلت میگیرن... پدرومادر خودش اصلا پسرشون براشون اهمیت نداره. حالا گفته طلاقت نمیدم. طلاق بگیری میخوای بری سر کار با فامیلت بچرخی برا خودت از پول بابات خرج کنی بری تفریح باید اینجا بمونی و زجر بکشی. اما بعضی پسرها هم عاقل هستن  به تنور داغه نونشون رو میچسبونن میرن سراغ یه دختر خوب و باهاش پیشرفت میکنن و به نداشته هاشون میرسن

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست