2777
2789

دوستان من یک دوستی دارم که طفلی واسه بار اول با یکی دوست بوده، حالا کات کردن منم چون خودم تجربه ندارم نمیتونم کمکش کنم حالش خیلی بده.

خیلی پسره رو دوست داشته اما پسره بعد یک مدت ازش عکس و روابط بدون چهارچوب و چیزای نامناسب خواسته که خب دوستم اهلش نبود و کات کرد. طفلکی خیلی ناراحته همش گریه میکنه نمیدونم پسره چکارش کرده که نمیتونه فراموشش کنه و هنوز دوسش داره با اینکه پسر بداخلاقی بود.البته آب پاکی رو ریخته رو دستش و گفته اصلا نمیخواد باهاش ارتباط دوست معمولی حتی داشته باشه و کلا قطع رابطه کرده چون اهلش نبود. اما حالش خوب نیست.من پیاماتونو واسش میخونم فردا که دیدمش فقط لطف کنین کمک کنین دلم واسش میسوزه عشق اولش همچین چیزی در اومد💔💔💔

من به دستان خدا خیره شده ام، معجزه خواهد کرد❤️☔

از قدرت تعقلش استفاده کنه طرف خودش گفته تورو واس چی می‌خوام 

با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنهاش نذار ذهنشو درگیر چیزهای دیگه کن پیشش نبودی هم همش پیام بده راجب موضوعات دیگه باهاش حرف بزن زمان احتمالا درستش می‌کنه بهش بگو منطقی فکر کنه راجب این مسئله حواس خودشو پرت کنه به پسره فکر نکنه به جاش به پیشرفت و موفقیت خودش فکر کنه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
از قدرت تعقلش استفاده کنه طرف خودش گفته تورو واس چی می‌خوام 

درست میگین ولی حس میکنم چون بی تجربه بود پسره خوب وابستش کرده بود

یارو خودش رک گفته دنبال چیه اگه اتفاقی بینشون میفتاد اسیب بیشتری نمیدید؟!خداروشکر کنه همچین ادم پستی دستش روشده روابط جای دیگه ای کشیده نشده

این حرومزاده ارزش هیچیو نداره

رفیق هرنوعش،با هرنوعی گشتیم ودیدیم ک تهش با زخمی تنهاییم:)

چند سالشه 

دوست منم کات کرد داغون بود من گفتم این دیگه خودکشی میکنه میگفت من دیگه تا اخر عمر ازدواج نمیکنم و زندگی برای من معنا نداره و این حرفا هیچی دیگه 

اردیبهشت کات کرد اذر با یه پسر دیگه عقد کرد الان یادش نمیاد اسم طرف چی بوده😐

چند سالشه  دوست منم کات کرد داغون بود من گفتم این دیگه خودکشی میکنه میگفت من دیگه تا اخر عمر ا ...

چه خوب خداکنه حال اینم خوب بشه بچه 😢 ۲۳ سالشه دختر عاقلیه بنده خدا قصد ازدواج داشت با پسره...

درست میگین ولی حس میکنم چون بی تجربه بود پسره خوب وابستش کرده بود

منم چون تا حالا رل نزدم همیشه واسه همه نسخه میپیچم😅😂

با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍