بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
آدم از خود راضی در دنیای کوچکی زندگی می کند که تنها خودش را میبیند ولی از دید دیگران تنها در گوشه ای دور ایستاده و نادیده گرفته میشود... تنها در گوشه ای ز آدم از خود راضی در دنیای کوچکی زندگی میکند که تنودش ر
بستگی به خود شخص خاله و عمه داره که چجوری آدمی باشن با برادرزاده مچ بشن یا نه
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
من 3تا خواهر زاده دارم که عشقامن و هرگز فکر نمیکردم یروزی بتونم برادرزاده هامو اندازه اینا دوس داشته باشم ووووولللللییییییییی برادرزاده هام که دنیااومدن عااااشقشونم خدااااااااایاااااااا ششششکرت که همشون عشقامن هم خواهرزاده هم برادرزاده ولی الان چون برادرزاده هام کوچیکترن بیشتر دوسشون دارم از خواهرزاده هام
سه تا برادرزاده خواهر ندارم عمه های بچه هام میگن بچه برادر چیز دیگست و عاشق بچه های منن خودم نظری ندارم مادرم خود خواهرش روبیشتر دوست داره اما بچه ها رو به یه اندازه