2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۷برادرزاده

دوتا خواهر زاده

همه رو دوست دارم اونا که مودب ترن رو بیشتر دوست دارم 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

۲ تا برادر زاده دارم 

خواهر ندارم 

۷ ساله و ۱۲ ساله 

امروز بردمشون استخر کلی خوش گذشت 😂

آدم از خود راضی در دنیای کوچکی زندگی می کند  که تنها خودش را می‌بیند ولی از دید دیگران تنها در گوشه ای دور ایستاده و نادیده گرفته می‌شود...  تنها در گوشه ای ز آدم از خود راضی در دنیای کوچکی زندگی می‌کند که تنودش ر

من خودم برادرزاده‌ام😂

با خاله‌هام بیشتر حال می‌کنم تا عمه‌ها

بستگی به خود شخص خاله و عمه داره که چجوری آدمی باشن با برادرزاده مچ بشن یا نه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

۳ تا برادر زاده ۱۲ ۶ و ۱ساله دارم

۴ تا خواهر زاده ۲۰   ۱۵   ۱۲    ۴ ساله دارم

دردو بلای هر ۷ تاشون بخوره به قلبم ♥️

به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘

دو تا برادر زاده

خواهر زاده هم دارم

قطعا خواهر زاده خیلی صمیمیت بیشتری هست انگار از وجود خودتن من بچه ها داداشمم خیلی زیاد دوست دارم اونام عاشق منن ولی خواهر زاده یه چیز دیگس

کاش میشد بشی🖤💔

من 3تا خواهر زاده دارم که عشقامن و هرگز فکر نمیکردم یروزی بتونم برادرزاده هامو اندازه اینا دوس داشته باشم ووووولللللییییییییی برادرزاده هام که دنیااومدن عااااشقشونم خدااااااااایاااااااا ششششکرت که همشون عشقامن هم خواهرزاده هم برادرزاده ولی الان چون برادرزاده هام کوچیکترن بیشتر دوسشون دارم از خواهرزاده هام