یه دعا شوهرم لای قران پیدا کرد که نوشته بود محبت من به دل یه پسر دیگه بیوفته خونه ما هم خیلی کم رفت و امد هس در حدی که فقط مامانم و خاله ام میان شوهرم حالا میگه یکی از شما ۳ تا نوشتین چون کسی خونه ما نمیاد
نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
بعذ داداش ساده من یه دعای محبت پیدا کرده بودر مادر زنش پرو پرو گفته بود من نوشتم عشق اتون بیشتر بشه بیرون نندازین داداش ساده منم هیچی به هیچی اونوخ شوهر من همینجوری تهمت میزنه خون به پا میکنه
من چند سال پیش یه دوس پسر داشتم تو مجردی اون ازدواج کرده بچه هم داره عاشق زن اشه منم ازدواج کردم فقط اسم اون دیوس همین اسمی بود که تو دعا هسش این دعا هم مشخصه تازه اس
شاید خواسته راه خالت و مامانت از خونتون بریده بشع این بهونه پیدا کرده
یا شایدم کسی دعا نوشته
نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
من چند سال پیش یه دوس پسر داشتم تو مجردی اون ازدواج کرده بچه هم داره عاشق زن اشه منم ازدواج کر ...
حتما از این اسم معروف مث محمد، علی،رضا